Administrația câmpineană face demersuri la CNI pentru o nouă baza sportivă, pe locul fostului Sat de Vacanță

Actualitate (Categoria articolului)

Satul de Vacanță, situat între zona de agrement ”Fântâna cu Cireși” și cartierul Voila, de la marginea municipiului Câmpina, este locul identificat de autoritățile locale pentru amenajarea unei noi baze sportive.

Această baza sportivă ar urma să aibă două componente importante - sala polivalentă de sport și terenuri de sport. În privința acestora din urmă, administrația câmpineană a început o serie de demersuri la Compania Națională de Investiții pentru includerea acestei baze sportive pe lista de finanțare. Chiar zilele trecute, CNI a transmis la Primăria Câmpina o solicitare pentru o serie de noi documente necesare pentru promovarea proiectului de pe lista sinteză în etapa următoare. Este vorba de extrasul de carte funciară actualizat, certificatul de urbanism, o serie de avize, studiul geotehnic și studiul topografic.
Sunt pași importanți care ar putea duce la semnarea cât de curând a unui nou contract cu CNI pentru realizarea acestei baze sportive. Vă reamintim că în aceeași zonă se vor mai afla sala polivalentă de sport și pista de karting și aeromodele.

5065 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1983 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1984 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

829 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

164 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.