Administrația câmpineană face demersuri la CNI pentru o nouă baza sportivă, pe locul fostului Sat de Vacanță

Actualitate (Categoria articolului)

Satul de Vacanță, situat între zona de agrement ”Fântâna cu Cireși” și cartierul Voila, de la marginea municipiului Câmpina, este locul identificat de autoritățile locale pentru amenajarea unei noi baze sportive.

Această baza sportivă ar urma să aibă două componente importante - sala polivalentă de sport și terenuri de sport. În privința acestora din urmă, administrația câmpineană a început o serie de demersuri la Compania Națională de Investiții pentru includerea acestei baze sportive pe lista de finanțare. Chiar zilele trecute, CNI a transmis la Primăria Câmpina o solicitare pentru o serie de noi documente necesare pentru promovarea proiectului de pe lista sinteză în etapa următoare. Este vorba de extrasul de carte funciară actualizat, certificatul de urbanism, o serie de avize, studiul geotehnic și studiul topografic.
Sunt pași importanți care ar putea duce la semnarea cât de curând a unui nou contract cu CNI pentru realizarea acestei baze sportive. Vă reamintim că în aceeași zonă se vor mai afla sala polivalentă de sport și pista de karting și aeromodele.

4467 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4325 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.