Exclusiv. Marian Nistor a demisionat de la conducerea Pieței Centrale Câmpina. “Nu vreau să girez în niciun fel modul de lucru și acțiunile administrației Moldoveanu!”

Actualitate (Categoria articolului)

Marian Nistor și-a depus astăzi demisia din funcția de director al Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina, funcție pe care a ocupat-o timp de 16 ani, mai exact din 2006. "O decizie care nu a fost ușor de luat, dar care, având în vedere evenimentele din ultima perioadă, este o decizie normală", după cum ne-a declarat în exclusivitate Marian Nistor.

În interviul pe care ni l-a acordat la scurt timp după depunerea demisiei la Primăria Câmpina, Marian Nistor a menționat motivele care au stat la baza acestei decizii. “În momentul în care primarul municipiului Câmpina și-a dat seama că deranjez și că țin la libertatea mea de opinie și de exprimare, chiar dacă dumnealui nu o acceptă, din acel moment am devenit o țintă. Și nu a încetat să mă atace atât pe mine, cât și, indirect, pe colegii mei, degradând climatul de lucru din cadrul Serviciului Public al Pieței Centrale. Știți că, în urma declarațiilor mele făcute într-o emisiune la dvs., în timpul meu liber, în calitate de președinte al PNL Câmpina, am fost certat, amenințat chiar că voi avea de suferit la locul de muncă și asta s-a întâmplat în fața colegilor din Primărie. Și nu mi s-a întâmplat doar mie, în aceeași situație au fost și alți colegi din Primărie, dar nu au spus, au preferat să tacă și să înghită. Eu mi-am apărat punctul de vedere, mi l-am susținut cu argumente, dar cu toate acestea am fost amenințat și mi s-au adresat cuvinte jignitoare. Pe cei care nu sunt de acord cu el, îi consideră niște slugi și nu ezită să folosească acest termen. Este o atitudine generală, care a putut fi văzută și la alte intituții, Casa de Cultură, Casa Tineretului, Biblioteca Municipală. Eu nu vreau să fac parte din acest circ, nu vreau să girez în niciun fel modul de lucru și acțiunile administrației Moldoveanu. De aceea am decis să demisionez!”, a spus Marian Nistor.

Acesta a mai vorbit despre solicitarea pe care a făcut-o comisiilor de specialitate ale Consiliului Local, dar nu toate comisiile au acceptat un dialog despre Piața Centrală și situația în care se afla directorul acesteia. “Mi s-a refuzat dreptul de a prezenta activitatea Serviciului Public al Pieței Centrale, dreptul de a aduce în fața consilierilor locali argumente și documente astfel încât deciziile pe care aceștia ar urma să le ia să fie bine fundamentate. Cu o partea a Consiliului Local colaborarea a fost foarte bună și doresc să le mulțumesc consilierilor locali pentru susținere și înțelegere, dar la unele comisii nu am fost niciodată, deși au trecut aproape doi ani din acest mandat”, a afirmat Marian Nistor.
Urmărind integral interviul cu proapătul demisionar din funcția de director al Pieței Centrale Câmpina veți afla ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului Local, când președintele de ședință, Roxana Gheorghe, i-a cerut să răspundă doar cu “da” sau “nu” la mai multe întrebări legate de auditul efectuat la Piața Centrală; veți afla despre faptul că raportul de audit nu a fost cerut de consilieri deși Serviciul Public este în subordinea Consiliului Local; veți afla despre proiectele Pieței Centrale, care nu au putut fi puse în aplicare, dar și despre hotărârea pe care Marian Nistor și-o menține, aceea de a candida la Primăria Câmpina în 2024.

7421 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena Dima 01.08.2022 21:14 Felicitări și succes în continuare. Nu vă lăsați intimidați de acest individ care ocupă vremelic funcția de primar. Câmpina merită mai mult
  • Ioana 01.08.2022 21:22 Suntem alaturi de dvs! Va felicit!
  • Black 01.08.2022 22:29 2024,poate reînvia acest oraș, când actualul primar va pleca, fiindcă nici dracu nu îl mai votează.
  • Eli 01.08.2022 22:33 HALUCINANT! Felicitari d-lui Nistor pentru verticalitate, va face performanta oriunde va merge. In acest timp Campina pierde oameni valorosi, ramanand cu cei care inca se straduiesc sa vorbeasca coerent.
  • Ionut 02.08.2022 06:47 Felicitari Marian pentru pozitia ta! Acest individ care conduce destinul municipiului trebuie izolat, sa ramana doar cu slugile lui (R Gheorghe, Briciu, Filip). Pacat de campinenii pe care i-a mintit in campanie si l-au votat.
  • Hodoiu 02.08.2022 23:21 A-ti fost un director extraordinar, pacat ca a-ti fost obligat sa luati decizia de a demisiona si in situatia data era si singura solutie. Mult noroc pe toate planurile va doresc!

Actualitate

545 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

851 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1792 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1559 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.