CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Exclusiv. Marian Nistor a demisionat de la conducerea Pieței Centrale Câmpina. “Nu vreau să girez în niciun fel modul de lucru și acțiunile administrației Moldoveanu!”

- Actualitate -

Marian Nistor și-a depus astăzi demisia din funcția de director al Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina, funcție pe care a ocupat-o timp de 16 ani, mai exact din 2006. "O decizie care nu a fost ușor de luat, dar care, având în vedere evenimentele din ultima perioadă, este o decizie normală", după cum ne-a declarat în exclusivitate Marian Nistor.

În interviul pe care ni l-a acordat la scurt timp după depunerea demisiei la Primăria Câmpina, Marian Nistor a menționat motivele care au stat la baza acestei decizii. “În momentul în care primarul municipiului Câmpina și-a dat seama că deranjez și că țin la libertatea mea de opinie și de exprimare, chiar dacă dumnealui nu o acceptă, din acel moment am devenit o țintă. Și nu a încetat să mă atace atât pe mine, cât și, indirect, pe colegii mei, degradând climatul de lucru din cadrul Serviciului Public al Pieței Centrale. Știți că, în urma declarațiilor mele făcute într-o emisiune la dvs., în timpul meu liber, în calitate de președinte al PNL Câmpina, am fost certat, amenințat chiar că voi avea de suferit la locul de muncă și asta s-a întâmplat în fața colegilor din Primărie. Și nu mi s-a întâmplat doar mie, în aceeași situație au fost și alți colegi din Primărie, dar nu au spus, au preferat să tacă și să înghită. Eu mi-am apărat punctul de vedere, mi l-am susținut cu argumente, dar cu toate acestea am fost amenințat și mi s-au adresat cuvinte jignitoare. Pe cei care nu sunt de acord cu el, îi consideră niște slugi și nu ezită să folosească acest termen. Este o atitudine generală, care a putut fi văzută și la alte intituții, Casa de Cultură, Casa Tineretului, Biblioteca Municipală. Eu nu vreau să fac parte din acest circ, nu vreau să girez în niciun fel modul de lucru și acțiunile administrației Moldoveanu. De aceea am decis să demisionez!”, a spus Marian Nistor.

Acesta a mai vorbit despre solicitarea pe care a făcut-o comisiilor de specialitate ale Consiliului Local, dar nu toate comisiile au acceptat un dialog despre Piața Centrală și situația în care se afla directorul acesteia. “Mi s-a refuzat dreptul de a prezenta activitatea Serviciului Public al Pieței Centrale, dreptul de a aduce în fața consilierilor locali argumente și documente astfel încât deciziile pe care aceștia ar urma să le ia să fie bine fundamentate. Cu o partea a Consiliului Local colaborarea a fost foarte bună și doresc să le mulțumesc consilierilor locali pentru susținere și înțelegere, dar la unele comisii nu am fost niciodată, deși au trecut aproape doi ani din acest mandat”, a afirmat Marian Nistor.
Urmărind integral interviul cu proapătul demisionar din funcția de director al Pieței Centrale Câmpina veți afla ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului Local, când președintele de ședință, Roxana Gheorghe, i-a cerut să răspundă doar cu “da” sau “nu” la mai multe întrebări legate de auditul efectuat la Piața Centrală; veți afla despre faptul că raportul de audit nu a fost cerut de consilieri deși Serviciul Public este în subordinea Consiliului Local; veți afla despre proiectele Pieței Centrale, care nu au putut fi puse în aplicare, dar și despre hotărârea pe care Marian Nistor și-o menține, aceea de a candida la Primăria Câmpina în 2024.


01 Aug 2022 17:11 7550 vizualizari


Comentarii


  • 02.08.2022 23:21 Hodoiu A-ti fost un director extraordinar, pacat ca a-ti fost obligat sa luati decizia de a demisiona si in situatia data era si singura solutie. Mult noroc pe toate planurile va doresc!
  • 02.08.2022 06:47 Ionut Felicitari Marian pentru pozitia ta! Acest individ care conduce destinul municipiului trebuie izolat, sa ramana doar cu slugile lui (R Gheorghe, Briciu, Filip). Pacat de campinenii pe care i-a mintit in campanie si l-au votat.
  • 01.08.2022 22:33 Eli HALUCINANT! Felicitari d-lui Nistor pentru verticalitate, va face performanta oriunde va merge. In acest timp Campina pierde oameni valorosi, ramanand cu cei care inca se straduiesc sa vorbeasca coerent.
  • 01.08.2022 22:29 Black 2024,poate reînvia acest oraș, când actualul primar va pleca, fiindcă nici dracu nu îl mai votează.
  • 01.08.2022 21:22 Ioana Suntem alaturi de dvs! Va felicit!
  • 01.08.2022 21:14 Elena Dima Felicitări și succes în continuare. Nu vă lăsați intimidați de acest individ care ocupă vremelic funcția de primar. Câmpina merită mai mult
1933 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
540 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1926 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1716 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV