CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A mințit președintele CS Câmpina în plenul Consiliului Local la prezentarea raportului său de activitate?

- Actualitate -

A mințit președintele CS Câmpina în plenul Consiliului Local la prezentarea raportului său de activitate?

Emisiunea cu Gabriel Cojocaru, președintele CS Barracuda Câmpina, a venit la scurt timp după ședința Consiliului Local Câmpina în care președintele CS Câmpina și-a prezentat raportul de activitate pe ultimii doi ani. A mințit sau nu Adrian Stoican în prezentarea sa în fața aleșilor locali?

În cadrul discuției cu Gabriel Cojocaru, la un moment dat, acesta a afirmat: ”Când încep pregătirea nu mă gândesc niciun moment la adversari. Că sunt Steaua, Dinamo sau Feyenoord, că merg prin toată Europa. Noi ne batem cu noi înșine, pentru că avem de îmbunătățit proprii noștri timpi. Nu ne uităm în stânga, nu ne uităm în dreapta. Da, i-am bătut pe Steaua, pe Dinamo, dar suntem foarte slabi, pentru că atunci când plecăm în lume, rezultate sunt foarte slabe, cu foarte puține excepții. La Câmpina, bazinul este la cinci minute de orice școală. La Steaua - cei care înoată plătesc cotizație, la Dinamo plătesc o cotizație. O taxă lunară către club. La CSC sunt condiții extraordinare pentru că nu plătești nimic ca sportiv. Eu am înțeles că s-a raportat în mod pozitiv la aceste cluburi”.
Vă reamintim că, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina, răspunzând unei întrebări, președintele CS Câmpina a afirmat că ”suntem un club sărac care stăm la masa bogaților și ne batem de la egal la egal cu ei, din punct de vedere sportiv”.
Acum, cum o fi această ”bătălie” în condițiile în care un sportiv legitimat la Steaua sau Dinamo plătește taxă către club și pierde zeci de minute, poate chiar ore, zilnic, pentru a ajunge de acasă, la bazin, la școală, în vreme ce la CS Câmpina, sportivul nu plătește absolut nimic și toate sunt la cinci minute de bazin?!


27 Feb 2024 11:38 1535 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
157 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
200 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1064 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1755 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV