CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O parte din gardul de beton de la fosta moară din Câmpina s-a prăbușit pe trotuar și carosabil

- Actualitate -

O parte din gardul de beton de la fosta moară din Câmpina s-a prăbușit pe trotuar și carosabil

Fosta moară este situată la intersecția străzilor Calea Doftanei și Târgu Mureș. Duminică noapte, o parte din gardul de beton de pe Strada Târgu Mureș s-a prăbușit pe trotuar, iar bucăți din el au ajuns și pe carosabil, fiind îndepărtate a doua zi de locuitorii din zonă.

Fosta moară este o clădire impunătoare, dar aflată acum într-un stadiu avansat de degradare. Clădirea și terenul aferent, destul de mare și acesta, aparțin acum unei persoane private care tot încearcă să vândă proprietatea, dar nu o cumpără nimeni. Spațiul din curte a fost închiriat pentru diverse activități, gunoiul s-a tot strâns, vegetația a crescut, iar gardul s-a tot măcinat de-a lungul timpului. Acum a cedat de tot și s-a prăbușit. Este rândul administrației locale să intervină, există reglementări aprobate de Consiliul Local, există Poliție Locală, se pot aplica avertismente și sancțiuni contravenționale. Gardul a căzut pe domeniul public, s-a prăbușit peste trotuar și probabil că ar trebui să ne declarăm mulțumiți că acest lucru s-a întâmplat noaptea, când nu trecea nimeni prin zonă. Și nu a căzut tot gardul, mai sunt porțiuni degradate, care reprezintă un real pericol.
Despre situația acestei proprietăți noi am scris în primăvara acestui an, în cadrul campaniei "Omul sfințește locul" și am atras atunci atenția că inclusiv clădirea reprezintă un pericol având în vedere starea de degradare în care se află.


12 Sep 2017 20:55 4318 vizualizari


Comentarii


  • 12.09.2017 21:59 victor Fosta moara este o cocina. Este focar de infectie si pericol pentru cetateni. Ce ne facem domnilor? Unde vom ajunge asa?? Masuri..sa se ia masuri
355 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
585 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
752 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3186 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV