Câmpina are o nouă echipă de fotbal - FC Muscelul. A debutat duminică în Liga B Prahova

Sport (Categoria articolului)

Din acest sezon, Câmpina are o nouă echipă de fotbal - FC Muscelul, echipă care s-a înscris în Liga B Prahova, Seria Vest, și a avut primul său meci oficial duminică, 28 august, atunci când pe stadionul ”Metalul” din Filipeștii de Pădure a întâlnit o altă echipă nou înființată - FC Genesis Filipeștii de Pădure.

FC Muscelul Câmpina este o echipă cu o medie de vârstă ridicată, formată din jucători care au cochetat cu oarece performanțe, majoritatea întâlnidnu-se frecvent la un fotbal pe Muscel sau la diverse competiții organizate în zonă. Așa a apărut ideea de a juca meciuri oficiale, în competiția județeană. Echipa trăiește exclusiv din fonduri private, având deja doi sponsori - Campion Asigurări și WAM Bănești, dar nu are pretenții de promovare sau de alt gen de măriri, ci doar acela de a juca într-un cadru organizat.
Repartizată în Seria Vest a Ligii B Prahova, FC Muscelul Câmpina a avut primul său meci oficial în deplasare, la Filipești. Câmpinenii s-au prezentat mulțumitor, onorabil, chiar dacă au pierdut cu 4-2. Golurile formației câmpinene au fost marcate de Laurențiu Albu (min. 15 și 90).
Iată și echipa aliniată în acest meci de debut de antrenorul Claudiu Mutu: Ionuț Diaconu (24 ani) - Dragoș Bucurei (35 ani), Stelian Pantaia (47 ani), Andrei Cofaru (30 ani), Cătălin Dinu (39 ani) (65 Ion Jilăveanu, 36 ani), Gabriel Fătu (35 ani) (70 Andrei Blidaru, 36 ani), Marius Bogățoiu (48 ani) (65 Răzvan Vișoiu (35 ani), Laurențiu Albu (42 ani), Cătălin Dobre (52 ani) (65 Laurențiu Vlad, 44 ani), Costin Pleșa (46 ani), Mihai Brânzea (41 ani) (46 Cezar Pătrașcu, 40 ani). 
FC Muscelul Câmpina va juca meciurile de pe teren propriu pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, etapa viitoare urmând a întâlni formația Progresul Provița de Jos.

4928 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

652 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1560 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

83 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

237 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.