CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Rezultate remarcabile pentru câmpinenii prezenți la Campionatul Balcanic de orientare sportivă din Croația

- Sport -

Rezultate remarcabile pentru câmpinenii prezenți la Campionatul Balcanic de orientare sportivă din Croația

Sportivii de la Clubul OK Silva Câmpina au participat, în ultima decadă a lunii august, la două competiții majore de orientare sportivă. Este vorba de Campionatul European de Tineret, care s-a desfășurat la Vilnius, în Lituania și Campionatul Sud-Est European (noua denumire a Campionatului Balcanic), desfășurat la Zagreb, în Croația.

Dacă la Campionatele Europene pentru Tineret de la Vilnius nu s-au obținut rezultate satisfăcătoare, întrucât sportivii cu tradiție din Elveția, Cehia și țările nordice se antrenează pe terenuri asemănătoare, la Campionatul Sud-Est European s-au obținut rezultate remarcabile. O surpriză plăcută a fost câștigarea medaliei de aur la concursul de sprint, care s-a desfășurat în zona orașului Karlovac, de lângă Zagreb, de către Alexia Tudorache, aceasta obținând cel mai bun timp dintre cele aproximativ 30 de junioare! Tot o medalie de aur a obținut și echipa de ștafetă a României, formată din Andreea Manu (Știința Electrosistem Baia Mare), Alexia Tudorache (OK Silva Câmpina) și Iuia Stupu (OK Silva / CS Babarunca). De menționat că în proba de ștafetă s-a reușit clasarea pe locul 1 a seniorilor care au avut o misiune grea cu celelalte loturi, dar până la urmă au reușit să câștige. Au mai participat la categoria Master încă trei sportivi de la OK SILVA - Mircea Țicleanu (masculin, peste 70 ani, locul 1), Ilie Crețu (masculin, peste 65 de ani, lcul 1), Mihai Tudorache (masculin, peste 45 ani, locul 3).
Hărțile de lângă Zagreb au fost asemănătoare, ca relief, cu cele de la Poiana Câmpina. Și datorită pregătirii din zona Poiana Câmpina, inclusiv la Trofeul Silva, s-au putut obține aceste rezultate remarcabile. Săptămâna viitoare vor avea loc, la Sf. Gheorghe, Campionatele Naționale de orientare sportivă la care OK Silva va participa și sunt premize pentru rezultate foarte bune. 
Pentru anul competițional 2022, OK Silva dorește să mărească numărul de sportivi și îi anunță pe cei interesați că pot trimite cereri de înscriere pentru practicarea acestui sport la mihaisilva2@gmail.com. Participarea la competițiile de orientare dă posibilitatea sportivilor de a petrece mult timp în natură, de a vedea locuri noi din țară și din Europa.


02 Sep 2021 17:28 7742 vizualizari


Comentarii


389 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
533 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV