Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

Sport (Categoria articolului)

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Concursul se va desfășura în pădurile din Bănești - Urleta și Poiana Câmpina, iar la Câmpina, după ce a fost desenată o hartă nouă pentru orientare sportivă, competiția se va desfășura în zona Bulevardului Culturii și a cartierului Uniunea Europeană.
Astfel, vineri, 13 august, începând cu ora 14.00, în pădurea de la marginea comunei Bănești va avea loc prima etapă a concursului. A doua zi, sâmbătă, 14 august, la ora 9.00 se va da startul la concursul prin oraș. Traseele vor începe din zona sediului Ocolului Silvic, vor continua pe Bulevardul Culturii și se vor încheia în zona terenului sintetic de la Căminul Petrol.
Sâmbătă seara va fi organizat un inedit concurs de orientare de noapte în pădurea din zona comunei Poiana Câmpina, iar duminică, 15 august, la ora 10.00 se va da startul în ultima etapă a concursului.
După fiecare etapă se va organiza o festivitate de premiere, recompensele pentru câștigători fiind asigurate de CS OK Silva, sponsori și autoritățile locale din cele trei localități.
”În țările europene, orientarea sportivă se practică pe scară largă, țările nordice fiind cele mai puternice, iar concursl prin oraș, cum va avea loc la Câmpina, poartă numele de c ity-race. Aceste concursuri atrag nu  numai sportivi orientariști, dar și turiști, în general, însoțitori ai sportivilor. Menționez că la concursul organizat de OK Silva, deja s-a înscris în afara sportivilor români și doi sportivi din Franța, un lucru inedit pentru competițiile de orientare sportivă de la Câmpina. Până pe 10 august, când este termenul limită pentru înscrieri, sperăm să mai avem înscrieri și dacă tot vor veni sportivi din Franța, ne dorim să fie și din Câmpina, Poiana Câmpina și Bănești. De asemenea, dorim atragerea copiilor către acest frumos sport și împreună cu Consiliile locale din cele trei localități, prin Comisiile de Sport ale acestora, ne propunem să organizăm un miniconcurs pentru copii. Mulțumim sponsorilor - Seva, Adana și Autoprof - și autoritățile locale pentru sprijinul acordat și îi așteptăm pe câmpineni, pe poienari și pe băneșteni să se înscrie sau măcar să vină să asiste la etapele acestei competiții!”, ne-a declarat Mihai Tudorache, președintele Clubului Sportiv OK Silva Câmpina.

3248 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2178 vizualizari
12 sept. 2021 21:33

Dorin Iamandeiu, de la Lido Câmpina, locul 3 la endurocross în etapa regională de la Odobești

La Odobești, în județul Vrancea, a avut loc în acest week-end Campionatul Regional de Endurocross, competiție la startul căreia s-a aflat și un sportiv legitimat la Lido Câmpina, este vorba de Dorin Iamandeiu.

2697 vizualizari
12 sept. 2021 21:09

Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 1-1. Din nou remiză...

După șase etape din Superliga B Prahova, CS Câmpina este deținătoarea celor mai multe remize - patru. Cea de-a patra remiză a fost obținută duminică, pe teren propriu, în partida cu CS Scorțeni Bordeni.

Alte stiri recente

150 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

1198 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.