CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

- Sport -

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Concursul se va desfășura în pădurile din Bănești - Urleta și Poiana Câmpina, iar la Câmpina, după ce a fost desenată o hartă nouă pentru orientare sportivă, competiția se va desfășura în zona Bulevardului Culturii și a cartierului Uniunea Europeană.
Astfel, vineri, 13 august, începând cu ora 14.00, în pădurea de la marginea comunei Bănești va avea loc prima etapă a concursului. A doua zi, sâmbătă, 14 august, la ora 9.00 se va da startul la concursul prin oraș. Traseele vor începe din zona sediului Ocolului Silvic, vor continua pe Bulevardul Culturii și se vor încheia în zona terenului sintetic de la Căminul Petrol.
Sâmbătă seara va fi organizat un inedit concurs de orientare de noapte în pădurea din zona comunei Poiana Câmpina, iar duminică, 15 august, la ora 10.00 se va da startul în ultima etapă a concursului.
După fiecare etapă se va organiza o festivitate de premiere, recompensele pentru câștigători fiind asigurate de CS OK Silva, sponsori și autoritățile locale din cele trei localități.
”În țările europene, orientarea sportivă se practică pe scară largă, țările nordice fiind cele mai puternice, iar concursl prin oraș, cum va avea loc la Câmpina, poartă numele de c ity-race. Aceste concursuri atrag nu  numai sportivi orientariști, dar și turiști, în general, însoțitori ai sportivilor. Menționez că la concursul organizat de OK Silva, deja s-a înscris în afara sportivilor români și doi sportivi din Franța, un lucru inedit pentru competițiile de orientare sportivă de la Câmpina. Până pe 10 august, când este termenul limită pentru înscrieri, sperăm să mai avem înscrieri și dacă tot vor veni sportivi din Franța, ne dorim să fie și din Câmpina, Poiana Câmpina și Bănești. De asemenea, dorim atragerea copiilor către acest frumos sport și împreună cu Consiliile locale din cele trei localități, prin Comisiile de Sport ale acestora, ne propunem să organizăm un miniconcurs pentru copii. Mulțumim sponsorilor - Seva, Adana și Autoprof - și autoritățile locale pentru sprijinul acordat și îi așteptăm pe câmpineni, pe poienari și pe băneșteni să se înscrie sau măcar să vină să asiste la etapele acestei competiții!”, ne-a declarat Mihai Tudorache, președintele Clubului Sportiv OK Silva Câmpina.


28 Jul 2021 19:40 4160 vizualizari


Comentarii


1 vizualizari 20 Jul 2024 16:15 A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

Veste șocantă pentru lumea arbitrajului prahovean - a încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos.

citeste mai mult
758 vizualizari 18 Jul 2024 12:17 Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Viorel Nedelcu are 68 ani și locuiește la Poiana Câmpina. Este un adevărat personaj, cu o poveste de viață fabuloasă. Deocamdată, ne oprim doar la câteva aspecte din cariera sa de arbitru de box - singurul arbitru internațional de box din Prahova.

citeste mai mult
425 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
542 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV