CONTACT

Târg de joburi cu angajatori locali la Câmpina

- Anunțuri -

Târg de joburi cu angajatori locali la Câmpina

Oportunități de job-uri în oraș, consiliere și redactare CV pe loc, interacțiuni directe cu angajatori locali. Toate acestea vor fi posibile în cadrul târgului de joburi ce va avea loc vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina (Strada Griviței nr. 50).

Pot participa la eveniment toți cei interesați de găsirea unui loc de muncă, dar și de oferte de la angajatori locali, fiind facilitat accesul la posturile disponibile. Intrarea este liberă.
În cadrul târgului de joburi va fi amenajat și un birou de redactare CV unde este oferită consiliere în vederea elaborării CV-ului, acesta putând fi întocmit pe loc și printat. Evenimentul face parte din proiectul ”CADESS – Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială și Sărăcie” implementat de Asociația Centrul de Formare Profesională, Orientare, Consiliere și Plasarea Forței de Muncă ”FORMATEMP” în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Fundația Zamolxes și Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare.
Proiectul CADESS vizează integrarea familiilor vulnerabile din Câmpina și cuprinde o serie de servicii integrate precum: tabere, excursii și program tip after-school pentru copii, program de continuare a studiilor “A doua șansă”, cursuri de formare profesională, servicii medicale gratuite, ședințe de kinetoterapie, consiliere psihologică și orientare în carieră.
Proiectul a început la data de 24 mai 2022 și se desfășoară până la 24 decembrie 2023. Se pot înscrie persoanele care au domiciliu/ reședința în Câmpina și un venit mai mic de 1.165 lei/lună pe membru de familie.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (roma și non-roma) din municipiul Câmpina, cu accent pe populația aparținând minorității roma.
Proiectul contribuie la obiectivul specific al Programului Operațional Capital Uman prin reducerea disparităților de dezvoltare economică și socială a unui grup de 900 de persoane dintr-o comunitate marginalizată și restul comunităților.
Definiții:
ZUM - Zonă Urbană Marginalizată.
SDL- Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Câmpina realizată de Asociația Community Lead Local Development Câmpina.
POCU/717/5/1/152144 - CADESS - Proiect finanțat prin SDL ZUM Câmpina “Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială & Sărăcie” implementat de ASOCIAŢIA - CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALĂ, ORIENTARE, CONSILIERE ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ "FORMATEMP” în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Liceul Tehnologic Mecanic - Câmpina, Fundația Zamolxes și Asociația Centru de Cercetare si Formare a Universității de Nord Baia Mare.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020


21 Nov 2023 15:15 1637 vizualizari


Comentarii






  • 22.11.2023 12:45 Lazar Traian Casa de cultură nu e la Nr 50 ci 95.Si in Campina fara 3500 Ron cash faci foamea.Preturile sunt mult mai mari decât la Ploiesti și Brașov .Și oamenii sunt mai răi la Campina .M am stabilit în Anglia decât să fiu umilit de patroni la Campina.
928 vizualizari 29 Apr 2024 08:44 Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. TEK FOOD PRODUCTION S.R.L. anunță publicul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:CONSTRUIRE HALE DE PRODUCȚIE ȘI DEPOZITARE, CORP SOCIO-ADMINISTRATIV, SPAȚII TEHNICE, SPAȚII PARCARE, ALEI CAROSABILE ȘI PIETONALE, ÎMPREJMUIRE, UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în  Com/sat. Filipeștii de Târg, str. Victoriei, nr. 53, NC20291, JUD. PRAHOVA.

citeste mai mult
1624 vizualizari 26 Apr 2024 17:52 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
740 vizualizari 26 Apr 2024 16:26 Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Ca urmare a cererii adresate de SC VOIPAN SIL SRL, prin Voicilă Gabriela Mihaela, se autorizează executarea unor lucrări de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991.

citeste mai mult
210 vizualizari 25 Apr 2024 15:33 UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV