CâmpinArtelor. Primul concurs de desene și pictură pentru elevi, primele emoții, primele premii și 136 de lucrări minunate

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, derulat de administrația locală, vineri, 11 martie 2022, în holul mare al Casei Tineretului a avut loc vernisajul primei expoziții de desene și pictură. Sunt lucrările cu care elevii de la liceele câmpinene au participat la concursul organizat în cadrul "CâmpinArtelor".

Au fost expuse 136 de lucrări deosebite, unele dintre ele de o profunzime inimaginabilă. Au fost atât lucrări de pictură, dar și grafică, realizate în diverse stiluri și abordând tematici dintre cele mai diverse - de la portrete la peisaje și mesaje anti-război, o temă, din păcate, atât de actuală.
Juriul acestui concurs a fost format din artiștii plastici locali Amalia Suruceanu, Carmen Bălan și Gabriel Dima, iar misiunea lor nu a fost deloc simplă. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alături de consilierii locali Liviu Davidescu și Liviu Briciu, dar și de directorii mai multor instituții de învățământ și profesori implicați în acest proiect.
Câștigătorii acestui prim concurs de pictură destinat elevilor sunt: locul I - Ionuț Nicolae (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”), premiat cu o tabletă grafică; locul al II-lea - Livia Frâncu (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”), premiată cu o boxă portabilă cu microfon; locul al III-lea - Anelize Voicu (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”) și Adriana Stanciu (Colegiul Tehnic Forestier), premiate cu câte un set de boxe. Premiile au fost asigurate de Altex, partenerul administrației locale în acest proiect.
De asemenea, primarul Alin Moldoveanu a anunțat că vor urma și alte concursuri de desene și pictură în cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, următorul fiind destinat elevilor de gimnaziu.

2897 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1737 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.

Alte stiri recente

1284 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.

1027 vizualizari
27 mar. 2023 18:28

27 de persoane și-au găsit un loc de muncă la Târgul Joburilor de lângă casă, organizat sâmbătă la Câmpina

Peste 130 de câmpineni interesați de un loc de muncă au discutat cu angajatorii locali și 27 dintre aceștia și-au găsit un job sâmbătă, 25 martie 2023, în cadrul Târgului Joburilor de lângă casă, eveniment organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin inițiativa Cumpără de lângă casă.