CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

CâmpinArtelor. Primul concurs de desene și pictură pentru elevi, primele emoții, primele premii și 136 de lucrări minunate

- Eveniment -

CâmpinArtelor. Primul concurs de desene și pictură pentru elevi, primele emoții, primele premii și 136 de lucrări minunate

În cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, derulat de administrația locală, vineri, 11 martie 2022, în holul mare al Casei Tineretului a avut loc vernisajul primei expoziții de desene și pictură. Sunt lucrările cu care elevii de la liceele câmpinene au participat la concursul organizat în cadrul "CâmpinArtelor".

Au fost expuse 136 de lucrări deosebite, unele dintre ele de o profunzime inimaginabilă. Au fost atât lucrări de pictură, dar și grafică, realizate în diverse stiluri și abordând tematici dintre cele mai diverse - de la portrete la peisaje și mesaje anti-război, o temă, din păcate, atât de actuală.
Juriul acestui concurs a fost format din artiștii plastici locali Amalia Suruceanu, Carmen Bălan și Gabriel Dima, iar misiunea lor nu a fost deloc simplă. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alături de consilierii locali Liviu Davidescu și Liviu Briciu, dar și de directorii mai multor instituții de învățământ și profesori implicați în acest proiect.
Câștigătorii acestui prim concurs de pictură destinat elevilor sunt: locul I - Ionuț Nicolae (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”), premiat cu o tabletă grafică; locul al II-lea - Livia Frâncu (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”), premiată cu o boxă portabilă cu microfon; locul al III-lea - Anelize Voicu (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”) și Adriana Stanciu (Colegiul Tehnic Forestier), premiate cu câte un set de boxe. Premiile au fost asigurate de Altex, partenerul administrației locale în acest proiect.
De asemenea, primarul Alin Moldoveanu a anunțat că vor urma și alte concursuri de desene și pictură în cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, următorul fiind destinat elevilor de gimnaziu.


11 Mar 2022 21:22 3291 vizualizari


Comentarii


1890 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
546 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4213 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1915 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV