CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

- Interviuri -

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

Astfel, mai întâi, Cosmin Raț s-a referit la anunțata candidatură a Irinei Nistor, din partea PSD, la funcția de primar al municipiului Câmpina, adăugând că ”în câteva luni, cel mai probabil în toamnă, și Partidul Oamenilor Liberi își va anunța candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina. Nu vom candida împotriva cuiva, ci vom avea un candidat care să susțină proiectele noastre”. De asemenea, Cosmin Raț a acceptat că viitorul candidat va fi unul dintre cei doi consilieri locali - Liviu Briciu, care a candidat și la alegerile locale din septembrie 2020, sau... Cosmin Raț.
De asemenea, consilierul local Cosmin Raț a parcurs stadiul principalelor proiecte de investiții, plecate - în mare parte - de la idei ale Partidului Oamenilor Liberi. S-a vorbit despre pasajul subteran, dar și despre parcul în care oamenii își vor putea plimba câinii, despre parcul de pe Strada Oituz, despre ștrand, despre parcări. Nu în ultimul rând, Cosmin Raț a vorbit despre un proiect pe care îl consideră extrem de important nu numai pentru Câmpina, ci pentru întreaga zonă - Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina. ”Fără nicio supărare, dar actualul centru de primiri urgențe de la Spitalul Municipal este cel mai mare apartament cu trei camere din oraș. Atât Câmpina, cât și întreaga zonă au nevoie de altceva - un centru de primiri urgențe modern, care să includă și spații pentru dializă. În privința finanțării unui asemenea proiect, cu un parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinemtograf, care urmează a fi demolat cât de curând, ar putea deveni realitate și cred că ar fi cel mai util proiect al acestui mandat”, a spus Cosmin Raț.
Mai sunt multe alte declarații interesante pe subiecte de actualitate politico-administrativă, astfel că vă invităm să urmăriți integral emisiunea cu Cosmin Raț, consilier local și secretar general al Partidului Oamenilor Liberi.


30 May 2023 20:05 3160 vizualizari


Comentarii


  • 31.05.2023 10:11 Gica A reaparut consilierul RAT ! o tine tot cu parcul de caini si cinematograful sa fie transformat in spital ! A spus multe de cand este consilier dar nu a facut absolut nimic concret pentru oras. Acum vrea sa candideze la functia de Primar !!! El sau chitaristul Briciu ! inca nu s-au hotarat, probabil o sa dea cu banul ! Acesti doi consilieri au votat in consiliul local pentru aprobarea proiectului pasajului subteran, un proiect odios de distrugere a orasului. Nu mai avem nevoie de voi in consiliul local in 2024, plecati si lasati orasul in pace si luati-l cu voi si pe actualul primar.
1098 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1273 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2235 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1978 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV