CONTACT

Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”AUR este din nou o construcție Anghel - Moldoveanu și eu mă gândesc la un blat”

- Politică -

Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”AUR este din nou o construcție Anghel - Moldoveanu și eu mă gândesc la un blat”

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, cu o bogată experiență în administrația locală, a fost invitatul CâmpinaTV.ro pentru o radiografie a vieții politice și administrative a urbei, la acest moment.

În perspectiva anului 2024, unul foarte încărcat din punct de vedere politic, cu nu mai puțin de patru rânduri de alegeri, Adrian Pițigoi a vorbit despre ceea ce își propune PMP în acest an electoral. Au fost puține lucruri asupra cărora invitatul nostru a fost categoric, dar unul dintre ele a fost că: ”Nu voi mai candida la funcția de primar al municipiului Câmpina. În schimb, voi deschide lista PMP pentru Consiliul Local”.
De asemenea, Adrian Pițigoi a vorbit despre posibile alianțe, dar și despre posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare, a comentat și pierderea șefiei USR de către actualul viceprimar, dar mai ales a vorbit despre AUR: ”AUR a avut la Câmpina o lansare efervescentă, cu personaje cunoscute - Alexandru Anghel, fiul fostului deputat și președinte al Consiliului Județean, și Cezar Grama, fost la Verzi, un conglomerat care s-a dus către AUR. Am remarcat că de la lansare, de acum trei luni, au planat. Despre buget, nimic, nu au nicio opinie pro sau contra față de administrația locală, și atunci eu mă gândesc la un blat. Ca și în 2008, când Moldoveanu a candidat la Primăria Câmpina de la partidul condus de Anghel, fiind învins în finală de Tiseanu, acum, eu cred că din nou este o construcție Anghel - Moldoveanu și eu mă gândesc la un blat. Și spun acest lucru pentru că nu văd ca domnul Anghel sau domnul Grama să-și fi lansat candidatura pentru Primăria Câmpina. Dacă ar face acest lucru, ceea ce ar fi normalitate, domnul Moldoveanu ar avea o problemă, pentru că voturile de la domnul Anghel, ca să vorbim deschis, cu care domnul Moldoveanu a ieșit primar, s-ar duce către candidatul AUR. Ceea ce ar fi o mare problemă pentru domnul Moldoveanu”.
Referiri foarte interesante a avut Adrian Pițigoi și în privința activității administrației locale în acest mandat. A apreciat că actualul primar nu lasă nimic în urma sa după acești patru ani, a criticat relația dintre primar și Consiliul Local și a trecut în revistă câteva dintre proiectele cu care se laudă actualul primar, dar care au fost începute în precedentul mandat, în care Adrian Pițigoi a ocupat funcția de viceprimar.
Nu în ultimul rând, Adrian Pițigoi a anunțat targetul PMP pentru alegerile locale: ”Menținerea numărului de minim trei consilieri locali, chiar dacă vom candida într-o alianță, chiar dacă vom candida separat”. De asemenea, o altă certitudine este că actualul consilier PMP Marius Anghelescu, care votează proiectele primarului Moldoveanu, ”nu va mai face parte de pe nicio listă a PMP la viitoarele alegeri locale”, după cum a precizat președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi.


27 Jan 2024 10:52 2973 vizualizari


Comentarii






  • 27.01.2024 20:54 Bogdan Sa incepem cu faptul că în Pmp exista oameni mai capabili decât Pitigoi.Avocatul Petcu,Ene și Berger sunt mult peste Pitigoi.Blat între Moldoveanu și Aur.Eu cred că Moldoveanu urmărește poziție de deputat/senator și în cazul unei alianțe Anghel Jr ar candida la primărie,are stofa.Daca îl bagă pe Gramă câștigă alianță Psd-Pro Romania-Campina Curata.Altfel au șanse mai mari cei de la Pol Dispare Usr și Pmp,nu vor trece pragul.Posibil aur să câștige minim 3 consilieri.La paritate 1 la 1 apare ghiveci.Sa vedeți antireclama între Dna Nistor daca câștigă și să fie Andrei Duran viceprimar.Sa vedeți contre apoi..Eu cred că Moldoveanu lasă pe alții la primărie.Vrea mai mult.A început la Poiana,apoi primar la oraș,clar vrea mai mult.Daca fiecare partid e pe spetele lui vor dispărea Usr,Pro Romania și Pmp.Aur nu vor face alianță cu Psd și nici cu PNL,fiind extremiști.Sa nu apară forța lui Orban și SOS.Stapanul trebuie sa pompeze in cei de stânga,ce nu știe Pițigoi sau nu spune este că la Hidro in CA este colega sa Bozianu și majoritar prietenii lui Tiseanu.
1 vizualizari 03 May 2024 11:29 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
984 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1117 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1827 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV