CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, Memorialul ”Mihai Pastor” la baschet, ajuns la ediția a 25-a, a fost câștigat de echipele de la ”Grigorescu”

- Sport -

La Câmpina, Memorialul ”Mihai Pastor” la baschet, ajuns la ediția a 25-a, a fost câștigat de echipele de la ”Grigorescu”

De 25 de ani, în mod tradițional, în ziua de Sf. Mihail și Gavril sau în preajma acestei mari sărbători, la Câmpina are loc Memorialul ”Mihai Pastor” la baschet, competiție dedicată profesorului de educație fizică Mihai Pastor, dascăl al multor generații de elevi. Ediția jubiliară, a 25-a, s-a desfășurat joi, 7 noiembrie, în sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic Câmpina.

Este competiția sportivă din Câmpina cu cea mai îndelungată tradiție, iar elevii se bucură de fiecare dată să fie parte la o asemenea întrecere. La fel ca la precedentele ediții, întrecerea, atât la feminin, cât și la masculin, a fost câștigată de echipele Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina.
Dar iată și ierarhia finală a competiție:
Feminin
1. Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina
2. Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina
Masculin
1. Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina
2. Liceul Tehnologic Forestier Câmpina
3. Liceul Tehnologic Energetic Câmpina
4. Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina
Competiția a fost organizată de Liceul Tehnologic Energetic, în colaborare cu Consiliul Local Câmpina, prin Casa Tineretului, și Direcția Județeană de Tineret și Sport Prahova.
La festivitatea de premiere au fost prezenți primarul Horia Tiseanu, care predă discipline tehnologice chiar la Liceul Tehnologic Energetic, consilierul Florin Frățilă, președinte al Comisiei de Sport din Consiliul Local, Gabriel Budileanu, din partea Casei Tineretului, dar și conducerea liceului gazdă - profesorii Stan Sârbu și Gheorghe Lamba.


07 Nov 2019 18:57 4656 vizualizari



Comentarii






339 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1870 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2186 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2027 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV