Începe sesiunea de admitere august-septembrie 2018 la Școala de Poliție din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Câmpina a devenit un furnicar în aceste zile, iar Cartierul Câmpinița este aproape blocat de mașini venite din toată țara. Sunt 6.761 de candidați la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr", pentru sesiunea de admitere care se desfășoară în perioada 24 august - 4 septembrie 2018. Astăzi (vineri) și mâine are loc înscrierea, iar candidații vor primi legitimațiile pentru concurs. Apoi vor începe probele eliminatorii.

În prima etapă a înscrierilor, cea desfășurată până la 15 iunie 2018, la inspectoratele județene de poliție din teritoriu, s-au înscris 8.249 de candidați pe cele 1.300 locuri scoase la concurs în această sesiune de admitere. Unii nu au trecut de testarea psihologică, alții au intrat la Academia de Poliție sau alte instituții de învățământ superior, alții au renunțat, pur și simplu, astfel că, după cum ne-a declarat directorul Școlii de Poliție, comisar șef Vasile Tache, 6.761 de candidați sunt așteptați să se înscrie la Câmpina și să participe la concursul de admitere. (video) Înscrierile au loc la Școala de Poliție, unde există 15 comisii care verifică documentele candidaților și le dau acestora legitimațiile de concurs și un pliant cu informații legate de graficul de admitere, locații etc.
După înscriere, candidații vor fi împărțiți pe detașamente și, începând de duminică, vor susține probele eliminatorii - contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice (traseu practic-aplicativ). Pentru că sunt mulți candidați, proba sportivă va fi susținută, ca și anul trecut și ca la sesiunea din ianuarie 2018, în șase săli de sport: la Breaza, Băicoi, Blejoi, Cornu, Comarnic și Plopeni.
Proba de verificare a cunoştinţelor (proba scrisă la limba română și o limbă străină) se va desfăşura în data de 3 septembrie 2018, aceasta urmând a fi susţinută de candidaţii care au promovat probele eliminatorii. Rezultatele vor fi afișate marți, 4 septembrie, iar candidaţii nemulțumiți pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor. Rezultatele finale, după contestații, vor fi anunțate miercuri, 5 septembrie.
Vă reamintim că, din cele 1.300 locuri scoase la concurs la Școala de Poliție din Câmpina, 1.279 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 16 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, 5 locuri pentru Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Din numărul total de locuri, 30 sunt pentru candidați romi și 10 pentru alte minorități.

21698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1616 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2766 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

2 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

790 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

336 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.