Un TIR a produs un accident pe DN1, între Câmpina și Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care se afla la volanul unui tir și circula pe sensul de mers către municipiul Ploiești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, lovind un stâlp ce susținea un panou publicitar. Accidentul s-a produs pe DN1, în apropiere de Băicoi.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Traficul a fost restricționat pe banda nr.1 a sensului de mers Câmpina-Ploiești, dar după aproximativ două ore a revenit la normal, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

3676 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.