Noi restricții de circulație pe Strada Voile din Câmpina, între intersecția cu Drumul Taberei și Spitalul Voila

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul comunicat privins instituirea unor restricții de trafic pe Strada Voila, pe segmentul cuprins între intersecția cu Drumul Taberei și Spitalul Voila, pentru perioada 15 septembrie - 12 decembrie 2023.

”Având în vedere lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră, ce se efectuează în partea carosabilă a Străzii Voila, din nmunicipiul Câmpina, vă aducem la cunoștință faptul că pe segmentul de drum cuprins între intersecția cu Drumui Taberei și Spitalul Voila se va institui restricționarea totală a circulației rutiere pentru traficul greu și parțială pentru traficul ușor în perioada 15 septembrie 2023 - 12 decembrie 2023.
Pentru traficul greu - rute ocolitoare:
Comuna Șotrile
Varianta1:
- Ruta Șotrile - Câmpina: Șotrile - DJ207 - DL7 - DJ102I (Lunca Mare) - Câmpina (Șoseaua Paltinu) și retur: Câmpina - DJ102 I - Lunca Mare - DL7 - DJ207 - Șotrile;
Varianta 2:
- Ruta Șotrile - Câmpina: Șotrile - DJ207 - Valea Fiarelor - DJ102I (Lunca Mare) - Câmpina (Șoseaua Paltinu) și retur: Câmpina - DJ102I (Lunca Mare) - Valea Fiarelor - DJ207 - Șotrile.
Termenul de execuție al lucrărilor pentru tronsonul mai sus menționat este estimat a se finaliza până în data de 14 decembrie 2023, iar acesta poate fi modificat în funcție de condițiile meteo existente, precum și de realizarea lucrărilor conform standardelor de calitate în vigoare.
În caz de urgență, se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul Primăriei muinicipiului Câmpina.

2082 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 15.09.2023 16:22 O mare mizerie așa cum numai in Campina se face. Au stat toată vara fluierând pe lângă Șantier, trecând săptămâni întregi fără sa miște o pietricica, și-acu’ i-a găsit vrednicia… când încep ploile și fac pe ei ca vremea nu ii lasă sa lucreze… cu Dumnezeu inainte… ca inainte era mai bine!

Actualitate

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2139 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1130 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.