CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pregătire specială pentru absolvenții Școlii de Poliție Câmpina, repartizați în Prahova

- Actualitate -

Pregătire specială pentru absolvenții Școlii de Poliție Câmpina, repartizați în Prahova

În perioada 4-22 decembrie, absolvenții Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina – promoția noiembrie 2023, repartizați la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, Serviciul Județean de Poliție Transporturi Prahova și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au participat la un program de pregătire.

Activitatea s-a desfășurat sub coordonarea Serviciului de Pregătire Profesională, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al invitatului special, plutonier adjutant în rezervă Florin Posea - Formator de formatori al unei academii de poliție afgane, în cadrul unei misiuni sub egida NATO NTMA în Afganistan. 
Programul de pregătire urmărește, ca întotdeauna, deprinderea principalelor coordonate ale carierei de polițist: tactica polițienească, instrucția tragerii cu armamentul din dotare, conducerea autospecialelor în regim prioritar și, nu în ultimul rând, pregătirea fizică și autoapărarea. Programul este constituit din trei componente: componenta teoretică - care vizează consolidarea cunoștințelor necesare pentru a răspunde eficient la cerințele complexe ale profesiei de polițist și necesităților actuale; componenta practică - urmărește perfecționarea modului de folosire a armamentului și mijloacelor din dotare; componenta de adaptare și integrare în specificul muncii de poliție se realizează prin participarea noilor încadrați la activități polițienești alături de polițiști cu experiență din structurile unde sunt repartizați.
Scopul programului de pregătire pus în aplicare la nivelul inspectoratului a fost acela de a îmbunătăți modul în care tinerii polițiști realizează intervenția la evenimentele sesizate și acționează pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, având ca țintă finală furnizarea unui serviciu polițienesc de calitate.
Acest stagiu nu a fost doar o etapă din cariera tinerilor polițiști, ci baza pe care își vor clădi parcursul profesional, după cum precizează IPJ Prahova.

(Foto - IJP Prahova)


29 Dec 2023 20:17 4604 vizualizari


Comentarii


179 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2567 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2658 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3037 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV