CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Horia Tiseanu, "executat" de propriul partid. La Câmpina, PNL va susține candidatul USR-PLUS la funcția de primar

- Politică -

Horia Tiseanu,

În urmă cu câteva zile scriam că PNL și USR-PLUS negociază o alianță pentru mai multe localități ale județului Prahova, în sensul susținerii unui candidat comun la funcția de primar. Iar Câmpina era una dintre localitățile vizate, liberalii fiind dispuși să-l sacrifice pe primarul în funcție, Horia Tiseanu, pentru a susține candidatul USR-PLUS, Cătălin Florescu. Ei bine, se confirmă încă o dată că atunci când prezentăm o informație, fie ea și pe surse, nu trebuie pusă sub semnul întrebării. Ceea ce scriem noi este întotdeauna adevărat!

Horia Tiseanu nu va mai candida la încă un mandat de primar, iar PNL va susține, la Câmpina, candidatul USR-PLUS la Primărie. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu,  în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al partidului, desfășurată marți seară la Plopeni, iar informația ne-a fost confirmată de mai mulți participanți. Asta după ce, înainte de ședință, Iulian Dumitrescu a avut o discuție cu primarul Horia Tiseanu, la Câmpina, chiar în biroul acestuia de la Casa cu Grifoni. Cel mai probabil, lui Horia Tiseanu i s-a promis ceva, o funcție confortabilă din punct de vedere financiar, poate cea de vicepreședinte al Consiliului Județean sau mai degrabă prin vreun minister (subsecretar de stat) sau la vreo agenție guvernamentală, astfel încât conducerea PNL să se asigure că primarul încă în funcție nu va face valuri, nu va pleca la alt partid sau nu-și va asuma o candidatură independentă.
Pentru liberalii câmpineni va fi destul de greu de digerat o astfel de decizie. Sunt la putere pe plan local de ceva vreme, s-au crezut pe val, dar la alegerile de peste două luni nu vor avea propriul candidat și vor trebui să-l susțină pe cel al USR-PLUS, Cătălin Florescu. Este o lovitură dată de conducerea județeană a PNL membrilor de la Câmpina, asta după ce, luni la rând, Iulian Dumitrescu i-a dat asigurări lui Horia Tiseanu că el va fi candidatul partidului și a fost chemat inclusiv să facă fotografii pentru bannerele preelectorale și afișele electorale. De ce s-a ajuns la o asemenea decizie? Pentru PNL și în special pentru Iulian Dumitrescu miza cea mare este câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Prahova, iar toate măsurile care se iau în teritoriu (racolarea de primari de la alte partide, negocierile cu USR-PLUS etc) sunt legate de acest lucru. Alianța 2020 USR-PLUS îl va susține pe Iulian Dumitrescu la președinția CJ, iar PNL trebuie să dea la schimb câteva localități, printre care și Câmpina. Rămâne de văzut dacă și cât se vor implica liberalii câmpineni în campania electorală a candidatului la Primărie, unde se vor duce voturile unora din ei (pentru că, în mod cert, nu toți îl vor vota pe Cătălin Florescu), ce modificări se vor face pe lista pentru Consiliul Local (listă întocmită de Horia Tiseanu), cine va reprezenta de acum înainte PNL Câmpina, în condițiile în care președintele organizației, Horia Tiseanu, tocmai a primit o lovitură destul de grea de la conducerea județeană a propriului partid.
La Consiliul Local se va merge pe liste separate, adică fiecare partid cu propria listă de candidați. În schimb, la Consiliul Județean va fi listă comună a PNL cu USR-PLUS, paritatea fiind de 1:1.


29 Jul 2020 08:10 12921 vizualizari


Comentarii


 • 05.08.2020 11:57 Vintila Georgiana Adina Același lucru au făcut la valea călugărească, au numit-o pe doamna Ioana Liliana neagu ca primar, iar când lucrurile au început sa meargă bine , majoritatea oamenilor ținând cu ea, hop sa sucit partidul și peste noapte sau gândit sa pună pe altul in locul ei, deci cu ochiul liber se vede manevrele care le face PNL, Rușine sa le fie, nicodata nu vom mai vota PNL ptr hoțiile și măgăriile care le fac
 • 03.08.2020 17:52 IOANA DUMITRIU Nu e nimic de capul lui Pitigoi. stie administratie ioc. Cum stiu eu sa operez pe creier.
 • 30.07.2020 10:54 Prodan Manuela Sa îl ia și pe dl Viceprimar ca am văzut cât de buni sunt amândoi...
 • 30.07.2020 09:48 Tudor Pentru toți postacii de serviciu ai domnului viceprimar Pițigoi: „mai ușor cu pianul pe scări”. Pițigoi a fost consilier local în mandatul 2012 - 2016. Ce știți despre activitatea lui? ZERO. Pițigoi este viceprimar din 2016. Ce știți despre activitatea lui, în condițiile în care Tiseanu a fost total absent și Pițigoi a condus primăria? DEZASTRU. Să vă reamintesc când se poza pe strada Orizontului la reparații/plombări și foloseau stropitoarea pe post de utilaj de ultimă generație, zecile de lucrări de mântuială realizate de firma de partid de la Șirna, celebrele scări făcute și refăcute și prezentate de parcă sunt Marele zid chinezesc, etc. Iar bomboane de pe tort o reprezintă PARCUL DE LA SOLDAT. Deci, ce a demonstrat?
 • 30.07.2020 08:50 Vladila Ion Ma obosesc postacii de serviciu ai d-lui Pițigoi, Briciu, etc. Bafta dl Florescu. Sa nu ne dezamagiti
 • 30.07.2020 08:47 Corina David Dumnezeu iubește Câmpina! Am scăpat de unul-Tiseanu, mai e puțin și dacă ne iubește cu adevărat ne mai scăpa de un rău mai mare-Pițigoi. Despre dl Briciu îl lăsăm sa viseze în continuare. Vreau oameni noi, oameni tineri.
 • 29.07.2020 22:47 GG Briciu la primarie e doar o gluma nereusita. Ca si cu Florescu. Experienta lor in administratie este aproape zero absolut. Campina dupa pagubele pricinuite in prea multele mandate ale lui Tiseanu are nevoie de un om care sa stie administratie, nu de Briciu sau Florescu. Nu avem timp de asemenea experimente! Daca nu vine Alin Moldoveanu, Pitigoi va fi cea mai buna solutie, pentru ca are cea mai mare experienta in administratie dintre toti cei anuntati. Poate a venit vremea sa salvam cu adevrata Campina!
 • 29.07.2020 18:32 Goran Gh Sunt deacord cu aceasta hotarare luata
 • 29.07.2020 18:11 Yoana Fara Tiseanu candidat, este clar ca Pitigoi este cea maio buna optiune si sunt convinsa ca va demonstra cat e de capabil si in viitoarea functie. Mult succes!
 • 29.07.2020 18:10 Myha Dumitrescu a intrat ieri cu o servieta in Primarie, pe care nu o mai avea cand a iesit. Cam cati ani ar fi incaput in acea servieta?
 • 29.07.2020 18:09 Daniela Cred ca Ionut Pitigoi a demonstrat in cei 4 ani ca merita sa faca pasul spre niveluol urmator - primar!
 • 29.07.2020 18:07 Emilia Pitigoi are drum liber acum sa devina primar!
 • 29.07.2020 14:37 Vercix USRPLUS a castigat alegerile europarlamentare in Campina, deci nu stiu cum de PNListii ''s-au crezut pe val''.
 • 29.07.2020 11:19 The Mask Pnl are cu cine sa voteze.Liviu Briciu e cea mai buna varianta.Hai sa incercam si un altfel de politician.Stiu ca are multe idei bune si trebuie sa-i dam o sansa .Eu unul garantez ca o sa fie cel mai bun primar pe care Campina la avut dupa revolutie.In sfarsit avem de ce sa mergem la vot.
 • 29.07.2020 09:19 gheorghe radu Pai bine mai stimabililor, nu aveti nici macar o poza cu Catalin Florescu la stirea asta?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
497 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1898 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1853 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1676 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV