A încetat din viață profesorul Nicolae Fălcuță

Social (Categoria articolului)

Profesorul de educație fizică, Nicolae Fălcuță, a încetat din viață în cursul zilei de miercuri, 31 martie 2021, într-un spital din Ploiești. La începutul acestui an împlinise 80 de ani.

Nicolae Fălcuță s-a născut pe 3 ianuarie 1941 și a fost unul dintre cei mai apreciați profesori de educație fizica din Câmpina. Cea mai mare parte a carierei didactice a desfășurat-o la Școala Generală nr. 7, actualmente Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", unde a deținut inclusiv funcția de director. De asemenea, a avut o bogată activitate politică, la începutul anilor 2000 fiind ales și consilier local din partea Partidului Democrat.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

4165 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 31.03.2021 19:14 Dumnezeu să-l odihnească!
  • Bobescu Marian 31.03.2021 19:59 Dumnezeu să-l odihnească în pace.Mi-a fost profesor.RESPECT.
  • Cristina 01.04.2021 03:26 Drum lin catre ingeri ,drag profesor!!!!
  • Matos Imobiliare 01.04.2021 07:45 Chiar sunt surprins, uimit, fără cuvinte lăsat de această veste tristă, acum cca o săptămână mă gândeam la el ce o mai face, pe unde o mai fi, iar în această dimineaţă am aflat că nu mai este. Dle Profesor Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace. A fost un profesor care te face să îţi placă sportul şi să îl înţelegi, a fost extraordinar ca om.
  • Anonim 02.04.2021 19:38 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Social

663 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

3202 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

Alte stiri recente

0 vizualizari
22 sept. 2021 18:26

Prefectul județului a emis un nou ordin de încetare a mandatului primarului din Șotrile, Bogdan Davidescu

Bucuria lui Bogdan Davidescu, validat de Tribunalul Prahova în funcția de primar al comunei Șotrile, după alegerile parțiale din 27 iunie 2021, a fost de scurtă durată. Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a emis Ordinul 281/20 septembrie 2021, privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar, având în vedere condamnarea penală pentru pornografie infantilă pe care o are Bogdan Davidescu din 2019.

2791 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.