Accident la Câmpina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni pe Strada B.P. Hasdeu

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri după-amiază, pe Strada B.P. Hasdeu din municipiul Câmpina a avut loc un accident de circulație, în urma căruia o femeie, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal.

Polițiștii încă efectuează cercetări, dar din datele preliminare de la fața locului a rezultat că femeia a fost lovită pe o trecere de pietoni de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. O ambulanță a sosit la locul accidentului, echipajul medical acordându-i femeii primul ajutor. Primele indicii arată că aceasta a fost rănită ușor. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor împrejurărilor privind producerea acestui accident rutier, în vreme ce femeia a fost transportată cu o ambulanță la spital.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6878 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1076 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1122 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

835 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

332 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.