Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Actualitate (Categoria articolului)

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Un urs a dat atacul la o gospodărie de pe Strada Pădurii, la marginea cartierului Voila. Proprietarul gospodăriei a sunat la 112 și imediat s-a declanșat procedura standard în astfel de situații, o comisie ajungând la fața locului (reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Naționale și Poliției Locale, ISU, un medic veterinar, un paznic de vânătoare). Reprezentantul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi a fost cel care a tras câteva focuri de avertisment pentru a speria animalul, care s-a îndepărtat, dar nu înainte de a ucide un berbec. Acum, ursul a fost alungat, dar familia care locuiește pe Strada Pădurii și a cărei gospodărie a fost atacată de urs s-a ales cu paguba, dar și cuteama că ursul s-ar putea întoarce.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6488 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.