Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina), campioană națională la natație, în proba de 100 m liber

Sport (Categoria articolului)

Să nu ai posibilitatea de a te pregăti în bazinul de înot din localitatea ta în ultimele șase luni, dar să demonstrezi că ești cel mai bun la nivel națională și să devii campion al României, asta înseamnă cu o adevărat o mare performanță! Și o palmă dată celor care nu înțeleg nu numai să respecte legea, dar și să contribuie la câștigarea unui titlu național și, până la urmă, la imaginea Câmpinei.

Este vorba de Iarina Cojocaru, antrenor Gabriel Cojocaru, legitimată la clubul câmpinean Barracuda, care a reușit să câștige, în cursul zilei de sâmbătă, 10 octombrie 2020, titlul național la natație în proba de 100 m liber, categoria 10 ani. Campionatul Național are loc în perioada 9-11 octombrie, la București, iar sportivii de la Barracuda, ca și cei de la Contratimp Câmpina, au fost nevoiți ca din martie și până acum să caute alte soluții pentru antrenament, în afara Câmpinei, pentru că autoritățile de aici au evitat să-și asume decizia redeschiderii bazinului de înot chiar și după ce a fost emisă Hotărârea CNSU și au fost stabilite normele pentru condițiile de pregătire a sportivilor și de desfășurare a competițiilor. Asta se întâmpla în luna iunie 2020. Bazinul de la Câmpina a fost redeschis abia la 30 septembrie.

5194 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Luiza Toboc 16.10.2020 18:39 Felicitări, copil bun și frumos! Părinții tăi au cu cine se mândri și asta e, consider, satisfacția suprema. Iarina, ești o campioana si faci cinste Campinei!

Sport

303 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1323 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

273 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1188 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.