CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident sau lovire intenționată? Un adolescent a fost rănit de un conducător auto, în Cartierul Erupției din Câmpina

- Actualitate -

Accident sau lovire intenționată? Un adolescent a fost rănit de un conducător auto, în Cartierul Erupției din Câmpina

Un incident grav s-a petrecut luni seară în Cartierul Erupției din municipiul Câmpina, în apropierea Școlii Gimnaziale "Ion Câmpineanu". Un adolescent aflat pe bicicletă a fost lovit de un conducător auto, iar părerile martorilor sunt împărțite. Unii spun că a fost un accident, alții susțin că băiatul a fost lovit intenționat.

Se pare că totul a plecat de la un conflict între un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Câmpina, și un grup de adolescenți cu vârste cuprinse între 15-17 ani. După un schimb de replici destul de dure și urâte între cele două "tabere", bărbatul s-ar fi urcat în mașină și a pornit spre grupul de adolescenți aflați pe biciclete. Unul dintre băieți a fost lovit și a căzut de pe bicicletă, suferind un traumatism toracic și un traumatism la picior. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Municipală Câmpina, Biroul Rutier, dar și de la Investigații Criminale. Polițiștii au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest incident. Cazul va fi preluat de un procuror, vor fi audiați toți cei implicați și se va stabili încadrarea faptei. Vom reveni.


31 Jul 2023 22:42 3973 vizualizari


Comentarii


764 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1249 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1430 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1411 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV