Accident sau lovire intenționată? Un adolescent a fost rănit de un conducător auto, în Cartierul Erupției din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un incident grav s-a petrecut luni seară în Cartierul Erupției din municipiul Câmpina, în apropierea Școlii Gimnaziale "Ion Câmpineanu". Un adolescent aflat pe bicicletă a fost lovit de un conducător auto, iar părerile martorilor sunt împărțite. Unii spun că a fost un accident, alții susțin că băiatul a fost lovit intenționat.

Se pare că totul a plecat de la un conflict între un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Câmpina, și un grup de adolescenți cu vârste cuprinse între 15-17 ani. După un schimb de replici destul de dure și urâte între cele două "tabere", bărbatul s-ar fi urcat în mașină și a pornit spre grupul de adolescenți aflați pe biciclete. Unul dintre băieți a fost lovit și a căzut de pe bicicletă, suferind un traumatism toracic și un traumatism la picior. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Municipală Câmpina, Biroul Rutier, dar și de la Investigații Criminale. Polițiștii au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest incident. Cazul va fi preluat de un procuror, vor fi audiați toți cei implicați și se va stabili încadrarea faptei. Vom reveni.

3817 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

376 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

143 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

66 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1386 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.