Betonul turnat pe Bulevardul Bălcescu nu a rezistat peste iarnă

Actualitate (Categoria articolului)

Pe sensul de mers dinspre Cartierul Slobozia spre centrul Câmpinei, Bulevardul Nicolae Bălcescu este plin de gropi și denivelări. Exact pe porțiunea unde s-a lucrat la reabilitarea conductei de apă, iar șanțurile au fost apoi acoperite superficial cu beton, undeva pe la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie 2015. Probabil un beton de proastă calitate, care nu a rezistat peste iarnă. Și nici măcar nu a fost o iarnă prea grea. Acolo unde s-au făcut racordurile la noua conductă, stratul de beton nici nu mai există.

Și pentru ca nemulțumirea locuitorilor din zonă să fie completă, mai apare și câte o avarie la branșamentele cele noi, realizate după reabilitarea rețelei de distribuție a apei potabile. 
Bulevardul Nicolae Bălcescu arată exact ca în imagini. Dar suntem convinși că mulți dintre dvs. știți asta, iar autoturismele o simt din plin. Avem, totuși, și o veste bună. Bulevardul Bălcescu va fi modernizat anul acesta, este una dintre investițiile incluse în bugetul local. Nu știm când vor începe lucrările, dar licitația pentru executarea lor a avut loc și a fost câștigată de SC Roni Civil Interoute SRL Băicoi, cu prețul de aproximativ 2,75 milioane lei fără TVA. Bulevardul Bălcescu va fi asfaltat integral de la intersecția cu Schelelor până la serele municipale.

8088 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florina 04.03.2016 13:39 Pe strada asta trec zilnic si primarul si viceprimarul. Sunt chiori? Ii doare in cot de noi? Sau pur si simplu nu le pasa?! Sa ne spună acum, înaintea alegerilor!
  • Jony Ion 05.03.2016 13:46 Ce este mult strica ,asa ca Primarul care este, NU trebuie sa fie reales la al 14-lea Congres.Ramane in urma lui doar un oras murdar,scarbos ,se vede clar ca nu poti avea viziune de viitor cand gandesti in trecut.Comunismul nu se preda ,este intretinut de actuala conducere administrativa reprezentata de Tiseanu si Co.
  • Andrei 06.03.2016 16:43 Se cunoaste ca lucrarea a facut-o Haseganu, a carui prioritate in aceeasi perioada era sa realizeze o serie de lucrari la o casa pe strada Bogdan Vasile, undeva pe langa cimitir!!!
  • Ion Dandoaselea 07.03.2016 10:15 Stimati jurnalisti, ca de fiecare data sunteti partinitori, rauvoitori si prezentati stirile trunchiat ! Ce a facut primarul nostru inca in functie? Ne-a amenajat o cale de intrare in municipiu asa cum stie el mai bine, in concordanta cu imaginea orasului, lucrare facuta la termen si de cea mai buna calitate. Cu societati ce au castigat corect licitatiile.Dupa cum ne-a obisnuit, nu? Ce am facut noi, nerecunoscatorii locuitori ai urbei? Am calcat cu masinile pe bunatate de beton..... Pai asa se face dragi concetateni? Asta-i treaba? Sa va bateti joc de stradania omului? Este clar deci ca nu-l meritam, e prea bun pentru noi. Asa ca....uitati-va pe unde calcati si ganditi bine unde puneti stampila peste trei luni.
  • Dorina 10.03.2016 14:40 Tiseanu si Dragomir nu trec zi de zi pe aici? Sau din limuzinele lor de zeci de mii de euro, cumparate din banii noștri, nu se vede?
  • Al Capone 10.03.2016 14:42 Locuiesc in zona blocurilor de la IRA. Sa vedeți cand ploua, unde este turnat betonul este mai lăsat si se strânge apa. Dacă treci ca pieton pe trotuarul de pe partea cu IRA si trece unul mai nesimțit si cu o mașina mai mare te face leoarcă din cap pana in picioare! Am pățit-o eu ieri!!!
  • Mihai 11.03.2016 12:53 Încă un exemplu de bătaie de joc din partea actualei administrații la adresa tuturor cetățenilor si a celor care trec prin Campina! De cel puțin o luna s-ar fi putut lucra la promisa modernizare a acestei străzi. Nimic! Bătaie de joc si atât! Probabil asta merita sa primească Tiseanu si oamenii lui din partea noastră la alegeri!

Actualitate

0 vizualizari
07 apr. 2020 12:02

21 de garsoniere și apartamente din blocul de necesitate, puse la dispoziția medicilor din Spitalul Municipal Câmpina

În contextul declarării Spitalului Municipal Câmpina ca spital suport pentru pacienții infectați cu coronavirus, tot mai multe cadre medicale și-au pus problema izolării de propria familie pe perioada acestei situații cu caracter excepțional. Conducerea Spitalului Municipal și Primăria Câmpina au căutat soluții pentru a le asigura medicilor spații de cazare, spații în care să locuiască temporar, să se odihnească între ture sau gărzi, astfel încât să nu-și pună familiile în pericol.

1740 vizualizari
07 apr. 2020 09:48

Încă un medic din Prahova, colaborator la SanConfind, este infectat cu COVID-19

Veștile proaste continuă să apară în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus a unor cadre medicale. După medicul urolog de la Spitalul Municipal Câmpina și medicul neonatolog împreună cu patru asistente de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina, iată că avem un nou caz în rândul cadrelor medicale.

Alte stiri recente

80 vizualizari
07 apr. 2020 11:14

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Malmo, Suedia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

68 vizualizari
07 apr. 2020 11:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 7 aprilie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.