Anunț privind începerea etapei de înscriere a proiectelor în procesul de bugetare participativă pentru anul 2024

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț privind începerea etapei de înscriere a proiectelor în procesul de bugetare participativă pentru anul 2024

Bugetarea participativă este un proces în care comunitățile locale sau grupurile de cetățeni sunt implicate direct în procesul decizional privind alocarea resurselor financiare ale unei instituții sau administrații publice. Acest concept își are originile în democrația participativă și își propune să implice cetățenii în luarea deciziilor referitoare la cheltuielile publice într-un mod direct și transparent.
Identificarea nevoilor reale ale comunității și direcționarea eforturilor financiare către rezolvarea acestora sunt caracteristicile unei administrații moderne, eficiente și reprezentative. Cetățenii sunt încurajați să propună idei și proiecte pentru finanțare. Aceste idei pot varia de la proiecte de infrastructură la proiecte culturale sau sociale.
În conformitate cu HCL nr. 180/28.09.2022 pentru modificarea și completarea HCL nr. 53/31.03.2021 privind implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Câmpina, vă comunicăm că în perioada 2 octombrie 2023 - 1 noiembrie 2023 se va derula Etapa de înscriere online a proiectelor, în cadrul platformei electronice   https://bugetareparticipativa.primariacampina.ro/.

954 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

502 vizualizari
29 sept. 2023 12:27

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 29 septembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

336 vizualizari
22 sept. 2023 17:51

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 22 septembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.