CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Culmea... culmilor. Consilierul Aron Sabo a ieșit de două ori din sala de ședințe, dar e supărat că nu a participat la vot!

- Actualitate -

Culmea... culmilor. Consilierul Aron Sabo a ieșit de două ori din sala de ședințe, dar e supărat că nu a participat la vot!

Ceea ce s-a întâmplat miercuri, 28 iunie 2023, la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina depășește orice limită și dă un nou sens cuvântului ”ordinară” din titulatura ședinței. Vom reveni pe larg cu aspecte din cadrul acestei ședințe, pentru a demonstra afirmația noastră, dar până atunci vă prezentăm o situație la limita dintre hilar și penibil.

A devenit o practică în Consiliul Local Câmpina, încă din mandatele trecute, dar preluată și folosită ”cu succes” și de actualul Legislativ, ca atunci când sunt subiecte delicate, una dintre modalitățile subtile de a evita votul este ca respectivul consilier să iasă din sală - fie prefăcându-se că răspunde la un telefon foarte important, fie pentru a merge la toaletă. S-a întâmplat în mai multe rânduri, chiar în actualul mandat, toată lumea știe de ce iese respectivul consilier, se zâmbește în colțul gurii, se mai glumește, dar toată lumea acceptă tacit situația.
Așa s-a întâmplat și miercuri, 28 iunie, când Aron Sabo a ieșit din sală chiar înaintea votului, în cazul a două proiecte. La finalul ședinței, culmea... culmilor, Aron Sabo a certat-o pe Noemi Ionescu, președintele de ședință, și a amenințat că-și rezervă dreptul de a ataca în instanță cele două hotărâri la care nu a participat la vot, pentru că i s-a luat acest drept. Un capitol, cel al plângerilor, la care Aron Sabo a demonstrat că se pricepe foarte bine. Mai mult, Sabo a acuzat-o pe Noemi Ionescu: ”Ați așteptat să ies eu afară ca să supuneți la vot proiectele respective”. Unii au râs, alții au ignorat discuția, dar ceea ce se întâmplă în Consiliul Local Câmpina este extrem de trist. Sunt oameni care consideră că pot păcăli pe toată lumea, că ei sunt deasupra tuturor, dar de fapt nu este vorba decât de foarte mult tupeu!


29 Jun 2023 22:00 2616 vizualizari


Comentarii


  • 30.06.2023 07:12 Văsi Luigi Nicolae În opinia mea, nimic nou sau ,, ieșit din comun,,. Tupeul fantastic, ... crasă, perversitatea și multe astfel de ,,calități ,, au fost omniprezente tot timpul la acest personaj de-a lungul vieții sale. Nu e ceva NOU în condițiile în care în toată cariera sa de subofițer de poliție (înainte de a ajunge consilier local) și-a dezvoltat asiduu aceste ,,calități și aptitudini ,, de care dă dovadă. Specialist în,, plângeri”?? E ceva firesc în condițiile în care de-a lungul carierei sale doar cu,, astfel de lucruri s-a ocupat”. Tupeul ordinar și ... de care a dat dovadă procedând așa cum a procedat la ultima ședință de consiliu? - nimic nou având în vedere o vorbă din bătrâni care spune că ,, ceea ce semeni vei culege mai târziu,,.. Cei care l-au votat ar trebui să își pună întrebarea dacă ,,s-a meritat alegerea și dacă locul său este sau nu; în componența celor aleși prin vot de cetățenii municipiului în acest Consiliu Local, care că și prerogative ar trebui să aibă nu doar ,,în primul rând,, ci,, ÎNTOTDEAUNA” INTERESELE CETĂȚENILOR, ALE MUNICIPIULUI ȘI DEZVOLTĂRII ACESTUIA, PROGRESUL ȘI BUNĂSTAREA MUNICIPIULUI, și NICIDECUM INTERESELE PROPRII SAU ALE ALTOR PERSOANE pe care le reprezintă,, din umbră”.. Surprize de acest gen nu doar că au mai fost și sunt, ci și pe viitor vor mai fi și vă veți convinge..
32 vizualizari 21 Jun 2024 07:59 Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute pe una dintre coastele dealului Muscel.

citeste mai mult
1220 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1394 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1649 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV