CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cum va arăta Sala Sporturilor de la Câmpina, care va fi realizată pe dealul Muscel. Va avea inclusiv o pistă de start pentru bob

- Actualitate -

Cum va arăta Sala Sporturilor de la Câmpina, care va fi realizată pe dealul Muscel. Va avea inclusiv o pistă de start pentru bob

La finalul acestei luni, în Consiliul Local Câmpina urmează să se discute și - foarte probabil - să se aprobe studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru investiția Sala Sporturilor, care urmează a fi realizată pe un teren situat pe dealul Muscel, undeva între fosta unitate militară și fostul Sat de Vacanță. 

Sala Sporturilor este una dintre cele mai importante investiții ale actualei administrații locale. Sala va avea 2.080 locuri și o suprafață de joc multifuncțională, care va putea fi folosită pentru mai multe sporturi - futsal, volei, handbal, baschet, gimnastică, judo, arte marțiale, box, tenis de câmp, lupte libere. Studiul prevede inclusiv dotarea cu toate cele necesare pentru fiecare disciplină sportivă în parte - de la bănci, la scaun pentru arbitru la tenis de câmp, de la plase de protecție la saltele pentru lupte, porți, coșuri de baschet, de la saltele pentru judo la ring de box, de la aparatele necesare la gimnastică (bârnă, trambulină, bară etc) până la cabine pentru comentatori.
De asemenea, sala se poate modifica pentru a permite amenajarea unei scene la una dintre peluze și transformarea în sală de concerte cu o capacitate de 3.000 locuri.
Sala mai cuprinde alte numeroase spații - vestiare, cabinete medicale, fiind prevăzută inclusiv dotarea acestora, cabinet antidoping, sala masaj, sală de forță, săli de conferințe, spații pentru alte sporturi cum ar fi șahul, spații tehnice etc. În plus, vor fi spații de cazare pentru sportivi (18 locuri), dar și o zonă de agrement, cu pistă de bowling și mai multe tabele de marcaj, cu specific pentru fiecare sport (handbal, baschet, volei, tenis etc).
Cu adevărat o mare lovitură este pista de start pentru bob. Pasionații mai vechi de sport își amintesc că exista așa ceva pe vremuri la stadionul Poiana. Acum, aceasta va fi integral la interior și pârtia va fi de gheață, existând și dotări - bob de două persoane, de patru persoane, sanie pentru skeleton și pentru probele de simplu și dublu. Așa ceva nu există nu doar în România, ci în estul Europei, iar la nivelul bătrânului continent astfel de piste de start se pot numără pe degetele unei singure mâini.
Toate dotările vor fi omologabile la nivel internațional, cu materiale și la standarde agreate de federațiile internaționale ale fiecărei discipline sportive în parte.
De asemenea, în afara sălii vor fi parcări, rastel pentru parcarea a 20 biciclete și dotări la standarde occidentale.
După aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici în Consiliul Local va urma începerea demersurilor pentru obținerea finanțării, cel mai probabil viitoarea sală urmând a fi realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.


12 Jan 2024 20:38 9355 vizualizari


Comentarii






  • 14.01.2024 11:59 El Puerco Daca nu are si metrou de la gara si din centru toata investitia asta sunt bani pierduti. Cel putin faceti niste locuri de aterizare pentru elicoptere......si un aeroport pentru avioane mici.....
  • 14.01.2024 08:30 Coco Channel Nu mai avem alte investitii de facut decat in partie de bob? Ce frumos!Noroc ca totul este o abureala de campanie electorala.Vreo investitie in unitati de productie,ceva util pentru oameni,nu faceti?Nivelul de trai in scadere,nemultumirile populatiei in crestere nu va spun nimic?
  • 13.01.2024 14:09 Cojocaru Ion Bravo! Felicitări d-lui Primar și Primariei pentru implicare! Poate vom atrage mai mulți turiști, echipe, campionate de diverse sporturi, spectacole,etc, etc
1564 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2627 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2749 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1642 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV