LITTLEIMPRO - primul teatru de improvizație pentru copii a susținut un spectacol minunat la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Primul teatru de improvizație pentru copii din România, "Littleimpro", a poposit sâmbătă, 25 mai 2019, la Câmpina, la invitația Asociației Frizzly, condusă de Clara Leica. O surpriză frumoasă pentru copii, dar și pentru adulții care i-au însoțit. Teatrul de improvizație pentru copii înseamnă un spectacol construit exclusiv pe ideile copiilor, pe sugestiile lor, dar și cu participarea lor. Este un spectacol interactiv, în care cei mici sunt încurajați să vorbească în public, să-și dea frâu liber imaginației, creativității. Rezultă o distracție teribilă, pe scenă și în public.

"Littleimpro" înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alexandra Timofte, Claudiu Maier și Dragoș Muscalu, fundalul muzical al spectacolelor fiind asigurat de Marian Hâncu. Să improvizezi nu este un lucru simplu, pentru că improvizația e o abilitate pe care unii dintre noi o avem, alții nu. Iar teatrul de improvizație este și mai complicat, deoarece înseamnă spectacole fără scenariu, bazate pe sugestiile publicului, spectacole la care legătura dintre actori este esențială pentru cursivitatea scenetei, pentru reușita momentului. Tinerii actori de la "Littleimpro" sunt minunați, iar întâlnirea cu ei a fost o reală bucurie pentru cei mici și cei mari. Au curs lacrimi de... râs pe obrajii spectatorilor și au fost ropote de aplauze. (video)
Spectacolul a avut loc în aer liber, în curtea Asociației Frizzly. S-a intrat pe bază de bilete, dar a existat și o componentă umanitară în această poveste frumoasă, oferită de Clara Leica: pentru copiii proveniți din familii nevoiașe, intrarea a fost gratuită. Organizarea excelentă și daruri pentru cei mici din partea Librăriei Elstar și a Papetăriei Pakkaus.

7342 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1233 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2053 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

195 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

304 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.