Vineri și luni sunt programate două ședințe extraordinare ale noului Consiliu Local al Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

La numai câteva zile după depunerea jurământului, noii aleși locali ai Câmpinei se vor întâlni din nou în două ședințe extraordinare, care sunt programate vineri, 30 octombrie, și luni, 2 noiembrie. Cele două ședințe au o strânsă legătură între ele și ambele au fost convocate de noul primar al municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Astfel, mai întâi, vineri, 30 octombrie, Consiliul Local Câmpina se va întruni pentru a valida mandatul consilierului Liviu Davidescu (Pro-România). Vă reamintim că acesta a lipsit de la ședința festivă de luni, 26 octombrie, iar termenul pentru depunerea jurământului după validarea de către instanță expiră. Liviu Davidescu nu va putea fi prezent nici vineri alături de colegii săi din Consiliul Local, el aflându-se în izolare, după ce a fost contact direct al unei persoane infectate cu noul coronavirus, motiv pentru care va depune jurământul online.
Pe ordinea de zi se mai află și alegerea provizorie a comisiilor de specialitate ale Consiliului Local. Va fi o alegere provizorie, pentru că fiecare dintre cele patru comisii de specialitate ale Consiliului Local urmează a fi completată după validarea și a celorlalți consilieri locali, supleanții de pe listele electorale, care devin consilieri în urma retragerii unor colegi de partid sau alianță. Se impune în regim de urgență o desemnare provizorie a acestor comisii, pentru a se putea începe efectiv activitatea, mai ales că luni va fi o nouă ședință a Consiliului Local Câmpina, în care se va aproba o rectificare a bugetului local, prima de la preluarea mandatului de către noii aleși locali. Ei bine, pentru rectificarea de luni este obligatoriu un aviz din partea Comisiei Economice, care va fi constituită în ședința de vineri.
Atât ceea ce se va întâmpla vineri, dar mai ales luni, va fi și un barometru important al felului în care vor colabora primarul independent și Consiliul Local, consiliu în care, vă reamintim, sunt reprezentanți de la nu mai puțin de opt formațiuni politice și un independent.

3800 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2514 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

1682 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

215 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

463 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.