CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Zece persoane din Prahova au murit din cauza gripei. Printre ele și un câmpinean...

- Social -

Zece persoane din Prahova au murit din cauza gripei. Printre ele și un câmpinean...

Direcția de Sănătate Publică Prahova a confirmat faptul că, în ultimele trei săptămâni, zece persoane din diferite localități ale județului au decedat din cauza virusului gripal AH1. Toate cele zece persoane se aflau internate: opt la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, una la un spital din București și o altă persoană la Spitalul Municipal Câmpina. Este vorba despre șase femei și patru bărbați, toți având peste 50 de ani.

"Menționăm că toate persoanele decedate prezentau factori de risc asociați cum ar fi insuficiență renală cronică, leucemie, diabet zaharat, obezitate sau altele și nici una dintre aceste persoane nu a fost vaccinată antigripal", se precizează în comunicatul de presă remis de Direcția de Sănătate Publică. 

Într-o primă fază, DSP Prahova a anunțat nouă decese, pentru ca apoi să revină și să confirme că și la Spitalul Municipal Câmpina a murit o persoană din cauza gripei. S-a întâmplat la sfârșitul lunii februarie, dar abia astăzi a fost făcut public acest caz. Este vorba despre un bărbat din Câmpina, cu vârsta de peste 65 de ani, care s-a internat în spital pe 22 februarie, în stare gravă, fiind și bolnav cronic, iar decesul a fost înregistrat pe 25 februarie. În momentul de față, la Spitalul Municipal Câmpina nu mai există nici un pacient suspect de gripă. La Spitalul Județean de Urgență din Ploiești se mai află internate două persoane - un bărbat la care s-a confirmat existența virusului AH1, intubat și ventilat mecanic și o femeie pentru care se așteaptă rezultatele de laborator care vor confirma sau infirma existența virului gripal.

Direcția de Sănătate Publică Prahova recomandă populației să evite să ia antibiotice și se prezinte urgent la medicul de familie încă de la primele simptome respiratorii însoțite de febră. 


04 Mar 2016 16:04 6869 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
663 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
820 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3047 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1738 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV