CONTACT

Amical. CS Câmpina - CSO Comarnic 2-0

- Sport -

Amical. CS Câmpina - CSO Comarnic 2-0

În ziua primelor jocuri oficiale la nivelul județului Prahova, partidele din primul tur al Cupei României, CS Câmpina a continuat seria jocurilor de verificare primind vizita formației CSO Comarnic. Partida a avut loc pe terenul sintetic de la Căminul Petrol.

Partida a fost una animată, de un bun nivel, chiar dacă la pauză se consemna o remiză albă. După ce Antal a parat un penalty al comărnicenilor, Bobeică a fost cel care a deschis scorul pentru CSC, tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Amar a fost cel care a dublat avantajul câmpinenilor și a stabilit scorul final, consfințind o victorie meritată a elevilor lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.
CS Câmpina a evoluat în următoarea alcătuire: Cord - Banu, Merluță, Năstase, Crețu, Badea, Cl. Dumitrescu, Bej, Nichifor, Dedu, Bobeică. Au mai jucat: Antal - Tocitu, Amar, G. Dumitru.
Sâmbăta viitoare, în ultimul meci amical înaintea reluării sezonului competițional, CS Câmpina va juca în compania formației CSO Boldești, la Câmpina, pe terenul sintetic, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11.00.


17 Feb 2024 14:07 1581 vizualizari


Comentarii






1068 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
1148 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
1159 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1276 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV