Petrecere de poveste pentru copii, de ziua lor, în Parcul Soceram din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Distracție maximă, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina. Așa se întâmplă acolo unde sunt copii mulți și unde totul este gândit pentru bucuria lor. Și așa s-a întâmplat ieri, în superba locație care este Parcul Soceram. Pentru sărbătoriții zilei, a fost creată o atmosferă de poveste, iar ei, cei mici, s-au distrat pe cinste.

"Câmpina Curată a Copiilor" a fost un eveniment care a inclus multe activități și surprize frumoase. Un DJ, muzică, teatru stradal, ateliere creative, baloane, pictură pe față, animatori extraordinari, ce mai, o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru copii, dar și pentru familiile acestora. Imaginile spun mai multe decât cuvintele. 
Atmosfera a fost întreținută de prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, formată din artiști pasionați ritmurile braziliene. Prin pasiunea pentru muzică şi prin energia tobelor, membrii trupei au reușit nu doar să încingă atmosfera, ci și să implice publicul în show-ul lor impresionant. 
Pentru participanții la eveniment a fost organizată și o tombolă cu premii importante - trotinete electrice, console de jocuri, puzzle 3D, Lego, jucării de pluș. A fost o zi frumoasă, de neuitat pentru copiii mai mari sau mai mici.
Evenimentul din Parcul Soceram a fost organizat de Partidul Câmpina Curată și Asociația Câmpina Curată.

6195 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1249 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2069 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

143 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

343 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.