CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aproximativ 18,5 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, de la populație și firme, în primele trei trimestre ale anului

- Actualitate -

Aproximativ 18,5 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, de la populație și firme, în primele trei trimestre ale anului

În primele trei trimestre ale acestui an, suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, se ridică la 18.488.167 lei. Este vorba despre taxe și impozite plătite atât de populație, cât și de agenții economici, până la al doilea termen scadent - 30 septembrie 2018.

Potrivit datelor furnizate de Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, persoanele fizice au plătit la bugetul local 7.311.023 lei, ceea ce reprezintă un grad de colectare a impozitelor de 72,13%. Suma încasată de la agenții economici este de 11.177.144 lei, adică 82,25% din totalul pe care îl au de achitat firmele câmpinene.
Comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, sumele încasate anul acesta sunt mai mari, cu un milion lei în cazul persoanelor fizice și cu mai bine de trei milioane lei în cazul agenților economici. Procentele, însă, sunt mai reduse față de perioada similară a anului precedent și asta se explică prin faptul că Direcția Economică a reușit să încaseze sume importante din restanțele înregistrate în anii precedenți atât de populație, cât și de societățile comerciale. Reamintim că, în 2017, până la al doilea termen scadent, procentul încasărilor de la populație era de 79%, iar de la agenții economici - de 84%. 


23 Oct 2018 19:57 4155 vizualizari


Comentarii


1778 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
576 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
777 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
864 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV