Traian Băsescu face apel la "băsiști" și la cei nemulțumiți de PNL și PSD să voteze PMP

Politică (Categoria articolului)

Fostul președinte Traian Băsescu a revenit ieri la Ploiești pentru a-i susține pe candidații PMP Prahova la alegerile locale. Le-a dat sfaturi, i-a încurajat, s-a fotografiat cu toti cei care au dorit. Și au dorit mulți. La un moment dat chiar se făcuse coadă. În altă ordine de idei, Traian Băsescu le-a spus candidaților PMP că a indentificat câteva categorii distincte de electorat care trebuie să voteze Mișcarea Populară. 

"Prima categorie ar fi băsiștii. Îi chem din nou să vină la vot și să voteze Partidul Mișcarea Populară. O altă categorie este cea a cetățenilor care au votat de-a lungul timpului fie PNL, fie PSD și care acum sunt nemulțumiți de aceste partide. Sunt nemulțumiți și vor să stea acasă în ziua votului. Eu fac apel la ei, îi rog să meargă la vot și să voteze PMP. Și mai este o categorie importantă de electori. Sunt acei români care mie mi-au dat două mandate de parlamentar, două mandate de primar general al Capitalei și două mandate de președinte. Și pe ei îi chem astăzi să iasă la vot și să voteze PMP!", a spus Traian Băsescu (video).
Pe tot parcursul întâlnirii de la Ploiești, alături de Traian Băsescu s-au aflat candidatul la Primăria Ploiești - Cătălina Bozianu (președintele PMP Prahova) și candidatul la Primăria Câmpina - Ioan Adrian Pițigoi (coordonatorul PMP pe Colegiul 2).

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

8350 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 28.05.2016 23:46 Nu i-ar fi rușine! Vine sa ne dea lecții după ce 10 ani a umilit aceasta tara!
  • Dan 30.05.2016 09:00 Ce stie Pitigoi despre basism? Nimic! Nici basist nu este macar. Tiseanu a fost si putea fi basist si acum. Pitigoi a fost și PP-DD ist OTV ist. Are ceva extremist in el. Va spun eu, basist convins.

Politică

1017 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2118 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

1825 vizualizari
14 aug. 2020 07:20

A X-a ediție a Festivalului Dulceții de la Brebu va avea loc în ultimul week-end din august

În comuna Brebu se va desfășura, în perioada 29-30 august 2020, cea de-a X-a ediție a Festivalului Dulceții, un eveniment tradițional, organizat de Primărie și Consiliul Local, care reunește zeci de firme și producători individuali din Brebu și împrejurimi.

1820 vizualizari
14 aug. 2020 06:40

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 14 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.