”Impunerea unor termene”, soluția lui Cosmin Raț pentru ca proiectele din Consiliul Local Câmpina să devină mai repede realitate

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, alături de Simona Stoica, președintele Asociației ”Câmpina civică”, prilej cu care am discutat despre proiectele pe care administrația locală încă nu a reușit să le ducă la bun sfârșit.

După cum ați putut vedea pe larg și în cadrul emisiunii noastre, pe care o puteți regăsi aici, am discutat asupra multor subiecte care îi dor pe câmpineni, dar care nu își găsesc locul și pe agenda consilierilor locali - de la ștrand la cinematograf, de la blocul de necesitate până la spațiul unde a funcționat Mițu-Chițu sau situația turnului înclinat.
Consilierul local Cosmin Raț a venit cu o propunere, o soluție la multe dintre problemele Câmpinei, pe cât de simplă, pe atât de eficientă: ”Cred că impunerea unor termene realiste, de bun simț, ar fi o soluție bună pentru o punere mult mai rapidă în practică a proiectelor. Concret, dacă stabilim în Consiliul Local că este nevoie de un anume proiect, să fixăm și un termen din momentul în care acel proiect va fi bugetat, termen rezonabil pentru începerea și realizarea lui. Cred că astfel întreaga administrație va fi mult mai responsabilă, iar eficiența va crește. În momentul de față, am discutat la nivelul Primăriei Câmpina legalitatea unei asemenea propuneri, astfel încât măcar de acum înainte să avem termene clare, care să fie publice, pentru fiecare proiect”, a declarat consilierul Cosmin Raț.
Propunerea sa vine și în urma unei experiențe personale mai puțin plăcute. Cu destul tam-tam, în martie anul trecut, Consiliul Local aproba un proiect al consilierilor Cosmin Raț și Valentin Crețu privind reamplasarea și amenajarea pistei de aeromodelism și amenajarea unei piste de karting pe Drumul Taberei, în apropierea fostului Sat de Vacanță Voila. Ei bine, chiar dacă a trecut mai bine de un an de la momentul aprobării acelui proiect, hotărârea nu a fost pusă în aplicare, chiar dacă au fost fonduri alocate pentru acest lucru și în 2021 și sunt fonduri alocate de la bugetul local și în acest an.
Oricum, propunerea lui Cosmin Raț pare interesantă și vom urmări în ce măsură se va introduce și va putea dinamiza activitatea administrației locale.

1919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.