Un bărbat a fost lovit mortal de un autobuz, la Sinaia

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică, 18 noiembrie, în jurul orei 12.00, un bărbat de 42 ani, în timp ce conducea un autobuz la Sinaia, pe Bulevardul Carol I, din direcția Bușteni către Strada Gării, la un moment dat ar fi acroșat și accidentat un pieton care se afla în traversarea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului (bărbat de 45-50 de ani, la acest moment neidentificat). Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Trafic restricționat pentru efectuare de cercetare la fața locului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1383 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1854 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

663 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.