DSP Prahova și HidroPrahova anunță ridicarea totală a restricțiilor în privința consumului apei în Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Direcția de Sănătate Publică Prahova și societatea HidroPrahova ne-au transmis duminică, 22 august 2021, câte un comunicat de presă prin care anunță ridicarea totală a restricțiilor în ceea ce privește consumul de apă potabilă pentru toți abonații din Câmpina. După ce vineri, 20 august, au fost ridicate restricțiile pentru cea mai mare parte a localității, astăzi sunt ridicate restricțiile și pentru o zonă a Cartierului Voila, singura unde mai exista interdicție privind consumul apei.

Astfel, potrivit celor două instituții, de astăzi, de la ora 11.00, a fost ridicată interdicția de consum a apei potabile și pentru consumatorii din zona Voila (o parte a cartierului Voila și Spitalul de Psihiatrie), alimentați din bazinul de 2.000 mc de la stația Muscel-Voila. DSP și HidroPrahova dau asigurări că, în prezent, apa este potabilă în tot orașul. Conform planului de măsuri comunicat Direcției de Sănătate Publică și autorităților locale din Câmpina, societatea HidroPrahova va continua activitatea de monitorizare a calității apei potabile, rezultatele urmând să fie prezentate public.

2860 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

697 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.