O clasă a XI-a de la Colegiul “Grigorescu” Câmpina a trecut în scenariul “roșu”, după ce doi elevi au fost depistați pozitiv la COVID-19

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - O altă clasă de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" va intra de joi în scenariul roșu, cu cursuri exclusiv online, pentru următoarele două săptămâni. Este vorba tot de o clasă a XI-a, unde un elev a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

La numai două zile de la începerea noului an școlar, la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, o clasă a XI-a a trecut direct la scenariul ”roșu”, după ce doi elevii fost testați pozitiv la COVID-19.

În clasa respectivă sunt 30 de elevi, care de miercuri, 15 septembrie 2021, vor face cursuri exclusiv online, după ce marți seară au sosit rezultatele testelor COVID-19 pentru doi elevi care se simțeau rău. Din primele informații ale anchetei epidemiologice, cei doi au participat la o petrecere privată înainte de începerea cursurilor școlare, unde este foarte posibil să se fi infectat cu SARS-CoV-2. La nivelul Colegiului “Grigorescu”, conducerea instituției a luat deja măsura dezinfectării clasei respective și au fost anunțate Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică. 
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" este unitatea școlară din Câmpina cu cei mai mulți elevi, aici funcționând toate ciclurile de învățământ: 40 de clase din care 7 la învățământul primar, 9 la învățământul gimnazial și 24 la învățământul liceal. 

4301 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2 vizualizari
18 sept. 2021 11:22

Noile reguli aprobate de Guvern pentru localitățile unde rata incidenței COVID-19 depășește 3/1.000 locuitori. La Câmpina, rata incidenței a ajuns la 2,28

Guvernul României a aprobat, în ședința din 17 septembrie 2021, prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul țării, precum și o serie de măsuri care se aplică pe durata acesteia pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Precizăm că, la Câmpina, rata incidenței este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, conform datelor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova.

56 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...

Alte stiri recente

171 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

1221 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.