CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O clasă a XI-a de la Colegiul “Grigorescu” Câmpina a trecut în scenariul “roșu”, după ce doi elevi au fost depistați pozitiv la COVID-19

- Actualitate -

O clasă a XI-a de la Colegiul “Grigorescu” Câmpina a trecut în scenariul “roșu”, după ce doi elevi au fost depistați pozitiv la COVID-19

UPDATE - O altă clasă de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" va intra de joi în scenariul roșu, cu cursuri exclusiv online, pentru următoarele două săptămâni. Este vorba tot de o clasă a XI-a, unde un elev a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

La numai două zile de la începerea noului an școlar, la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, o clasă a XI-a a trecut direct la scenariul ”roșu”, după ce doi elevii fost testați pozitiv la COVID-19.

În clasa respectivă sunt 30 de elevi, care de miercuri, 15 septembrie 2021, vor face cursuri exclusiv online, după ce marți seară au sosit rezultatele testelor COVID-19 pentru doi elevi care se simțeau rău. Din primele informații ale anchetei epidemiologice, cei doi au participat la o petrecere privată înainte de începerea cursurilor școlare, unde este foarte posibil să se fi infectat cu SARS-CoV-2. La nivelul Colegiului “Grigorescu”, conducerea instituției a luat deja măsura dezinfectării clasei respective și au fost anunțate Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică. 
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" este unitatea școlară din Câmpina cu cei mai mulți elevi, aici funcționând toate ciclurile de învățământ: 40 de clase din care 7 la învățământul primar, 9 la învățământul gimnazial și 24 la învățământul liceal. 


15 Sep 2021 10:36 5233 vizualizari



Comentarii






71 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2532 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2640 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1487 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV