Balul Bobocilor 2019 - ocazie de întâlnire și distracție pentru "marea familie AMUS"

Social (Categoria articolului)

Ca la orice unitate de învățământ liceală sau postliceală care se respectă, și la Școala "Louis Pasteur" din Câmpina a devenit o tradiție organizarea în fiecare an a Balului Bobocilor, la câteva săptămâni după începerea școlii. Ediția 2019 a Balului Bobocilor a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Hotelul - Restaurant Muntenia, și a fost, de fapt, o mare petrecere la care au participat elevii și profesorii Școlii Postliceale "Louis Pasteur", reprezentanți ai administrației locale, prieteni ai școlii, colaboratori. A fost a 21-a ediție a Balului Bobocilor de la școala fondată de Asociația AMUS France-Roumanie.

La început, le-au adresat câteva cuvinte celor prezenți președintele Asociației AMUS - Elena Murariu, directorul general - Ciprian Murariu și directorul executiv al școlii - prof. Romulus Pietriceanu, apoi au fost prezentate câteva momente artistice pregătite de elevii anului I de la clasele cu profil de asistenți medicali generaliști. A urmat concursul propriu-zis la care au participat doar... boboace, pentru că în anul I sunt foarte puțini băieți. Un concurs oarecum atipic în sensul că unele dintre boboace au, la rândul lor, bobocei acasă, dar asta nu înseamnă că ar fi trebuit să stea deoparte și doar să privească. Balul Bobocilor reprezintă o ocazie de distracție alături de colegi, o ocazie de a-și cunoaște profesorii și altfel decât la cursuri, un eveniment numai bun să reunească marea familie AMUS, după cum spune conducerea școlii. Titlul de Miss Boboc 2019 a fost câștigat de Livia Rusu, felul ei deschis de a fi, încrederea în sine, optimismul transmis și, bineînțeles, frumusețea, toate acestea cucerind juriul. După concurs a urmat distracția generală, pentru că la petrecerile AMUS toată lumea râde, cântă și dansează.
Ar mai trebui menționat un lucru foarte frumos de la Balul AMUS 2019, un moment artistic deosebit, susținut de o elevă a școlii împreună cu cei patru copii ai săi. Alina Laura Andrei, viitoare asistentă medicală, le-a cântat celor prezenți câteva melodii minunate, printre care și "Edelweiss", unul dintre cântecele din filmul "Sunetul muzicii". Alina Andrei a cântat alături de copiii săi și a fost un moment extraordinar, aplaudat de toți cei prezenți. (video)

4296 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.