Balul Bobocilor 2019 - ocazie de întâlnire și distracție pentru "marea familie AMUS"

Social (Categoria articolului)

Ca la orice unitate de învățământ liceală sau postliceală care se respectă, și la Școala "Louis Pasteur" din Câmpina a devenit o tradiție organizarea în fiecare an a Balului Bobocilor, la câteva săptămâni după începerea școlii. Ediția 2019 a Balului Bobocilor a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Hotelul - Restaurant Muntenia, și a fost, de fapt, o mare petrecere la care au participat elevii și profesorii Școlii Postliceale "Louis Pasteur", reprezentanți ai administrației locale, prieteni ai școlii, colaboratori. A fost a 21-a ediție a Balului Bobocilor de la școala fondată de Asociația AMUS France-Roumanie.

La început, le-au adresat câteva cuvinte celor prezenți președintele Asociației AMUS - Elena Murariu, directorul general - Ciprian Murariu și directorul executiv al școlii - prof. Romulus Pietriceanu, apoi au fost prezentate câteva momente artistice pregătite de elevii anului I de la clasele cu profil de asistenți medicali generaliști. A urmat concursul propriu-zis la care au participat doar... boboace, pentru că în anul I sunt foarte puțini băieți. Un concurs oarecum atipic în sensul că unele dintre boboace au, la rândul lor, bobocei acasă, dar asta nu înseamnă că ar fi trebuit să stea deoparte și doar să privească. Balul Bobocilor reprezintă o ocazie de distracție alături de colegi, o ocazie de a-și cunoaște profesorii și altfel decât la cursuri, un eveniment numai bun să reunească marea familie AMUS, după cum spune conducerea școlii. Titlul de Miss Boboc 2019 a fost câștigat de Livia Rusu, felul ei deschis de a fi, încrederea în sine, optimismul transmis și, bineînțeles, frumusețea, toate acestea cucerind juriul. După concurs a urmat distracția generală, pentru că la petrecerile AMUS toată lumea râde, cântă și dansează.
Ar mai trebui menționat un lucru foarte frumos de la Balul AMUS 2019, un moment artistic deosebit, susținut de o elevă a școlii împreună cu cei patru copii ai săi. Alina Laura Andrei, viitoare asistentă medicală, le-a cântat celor prezenți câteva melodii minunate, printre care și "Edelweiss", unul dintre cântecele din filmul "Sunetul muzicii". Alina Andrei a cântat alături de copiii săi și a fost un moment extraordinar, aplaudat de toți cei prezenți. (video)

3725 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1693 vizualizari
06 dec. 2019 10:04

Restituiri. Apa potabilă s-a introdus în Câmpina în anii 1900. Sursa - izvorul de pe Valea Sunătoarea din Breaza, analizat de însuși dr. C.I. Istrati

Vă prezentăm, de-a lungul mai multor episoade, file din istoria mai puțin cunoscută a Câmpinei. Sunt informații preluate din Anuarul Societății de Științe Istorice din România - Filiala Câmpina. Sunt povești adevărate din istoria localității și poate că unii dintre dumneavoastră vor fi interesați să le citească.

Alte stiri recente

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

2247 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.