Superliga B Prahova. CSO Mizil - CS Câmpina 1-1. Primul punct în deplasare pentru formația câmpineană

Sport (Categoria articolului)

Prima deplasare pentru CS Câmpina în noua ediție de campionat a Superligii B Prahova a adus și primul punct obținut pe teren străin. Elevii lui Mugurel Dedu au jucat miercuri după-amiază la Mizil, în fața formației locale CSO Mizil, la finalul celor 90 de minute consemnându-se un rezultat de egalitate, 1-1.

Unicul gol al formației câmpinene a fost reușit de Catrina, jucătorul cu nume de uragan, care a adus primul punct în deplasare al formației câmpinene. O formație care a început partida de la Mizil în următoarea alcătuire: T. Ionescu - Diaconu, Matache, S. Spoială, Șt. Burlacu, Voicu, Buzilă, Botoșneanu, Manole, Spurcaiu și Catrina. Rezerve au fost: A. Spoială, Tocitu, B. Vasile, Nedelcu, Catană, Șerbănoiu.
Etapa viitoare, sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00, CS Câmpina va juca în deplasare, în compania formației Carpați Sinaia.

Rezultatele complete ale etapeid e miercuri după-amiază:
Unirea Teleajen - Triumf Poiana Câmpina 2-3
Sportul Câmpina - Avântul Tomșani 4-0, întrerupt în minutul 54
Progresul Bucov - Carpați Sinaia 3-1
Real Rio Cocoșești - CS Blejoi II 0-2
AS Starchiojd - Știința Albești 3-1
Petrolul Ologeni - CS Scorțeni Bordeni 2-6
Viitorul Puchenii Mari - AS Gherghița 1-1
Olimpia Cireșanu - Brădetul Ștefești 0-2

3583 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2014 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2668 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

107 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

795 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.