Superliga B Prahova. CSO Mizil - CS Câmpina 1-1. Primul punct în deplasare pentru formația câmpineană

Sport (Categoria articolului)

Prima deplasare pentru CS Câmpina în noua ediție de campionat a Superligii B Prahova a adus și primul punct obținut pe teren străin. Elevii lui Mugurel Dedu au jucat miercuri după-amiază la Mizil, în fața formației locale CSO Mizil, la finalul celor 90 de minute consemnându-se un rezultat de egalitate, 1-1.

Unicul gol al formației câmpinene a fost reușit de Catrina, jucătorul cu nume de uragan, care a adus primul punct în deplasare al formației câmpinene. O formație care a început partida de la Mizil în următoarea alcătuire: T. Ionescu - Diaconu, Matache, S. Spoială, Șt. Burlacu, Voicu, Buzilă, Botoșneanu, Manole, Spurcaiu și Catrina. Rezerve au fost: A. Spoială, Tocitu, B. Vasile, Nedelcu, Catană, Șerbănoiu.
Etapa viitoare, sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00, CS Câmpina va juca în deplasare, în compania formației Carpați Sinaia.

Rezultatele complete ale etapeid e miercuri după-amiază:
Unirea Teleajen - Triumf Poiana Câmpina 2-3
Sportul Câmpina - Avântul Tomșani 4-0, întrerupt în minutul 54
Progresul Bucov - Carpați Sinaia 3-1
Real Rio Cocoșești - CS Blejoi II 0-2
AS Starchiojd - Știința Albești 3-1
Petrolul Ologeni - CS Scorțeni Bordeni 2-6
Viitorul Puchenii Mari - AS Gherghița 1-1
Olimpia Cireșanu - Brădetul Ștefești 0-2

3970 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1365 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1747 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.