CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - ACS Ștefan Birtalan București 34-35

- Sport -

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - ACS Ștefan Birtalan București 34-35

Având calificarea asigurată, după un parcurs foarte bun în Grupa Speranță2 a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori III, echipa CS Câmpina își dorea să câștige acest turneu.

Adversara fetelor lui Daniel Vasile a fost echipa ACS Ștefan Birtalan, pe care în tur, la București, câmpinencele au învins-o la limită 42-41, după ce la pauză erau conduse la o diferență de trei goluri, 18-21.
Scenariul s-a repatat, până la un punct și în partida de sâmbătă. După o primă repriză foarte bună, bucureștencele conduceau la pauză la o diferență de cinci goluri, 19-14. Fetel lui Daniel Vasile au recuperat pas cu pas în partea a doua a jocului, au fost la un moment dat la egalitate și păreau capabile să întoarcă soarta jocului, într-un meci care nu mai conta decât pentru moral și clasament, ambele formații fiind deja calificate. Au fost suficiente două greșeli în ofensivă pentru câmpinence pentru ca formația clubului prutând numele fostului mare handbalist Ștefan Birtalan să se impună la limită, 35-34, și să încheie turneul pe primul loc.
Fetele de la CS Câmpina au fost susținute în permanență de o frumoasă galerie. La final, jucătoarele și antrenorul lor le-au mulțumit suporterilor, înclinându-se în fața lor. Oricum un meci cu mult peste nivelul acestei competiții.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit în acest joc următorul lot: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir (12 goluri), Ilinca Neagu, Carina Vasile (12 goluri), Sabrina Lupu, Sofia Robu (2 goluri), Antonia Robu, Mara Apetre, Ariana Duță, Alessia Stamate (3 goluri), Gabriela Roiniță (5 goluri).
Partida a fost arbitrată de N. Chirițoiu și C. Oprea, ambii din Ialomița.
Pentru CS Câmpina urmează turneul final, care va avea loc spre finalul lunii, într-o localitate care urmează a fi anunțată.
Oricum, felicitări fetelor, felicitări antrenorului Daniel Vasile, felicitpări părinților!


11 May 2024 18:13 1040 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1118 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
600 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
860 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV