CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina este reprezentată la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se desfăşoară la Gyor - Ungaria

- Sport -

Câmpina este reprezentată la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se desfăşoară la Gyor - Ungaria

Clubul Sportiv Școlor "Constantin Istrati" Câmpina are o serie de performanţe apreciabile, încununate acum, iată, de prezenţa la Festivalul Olimpic al Tineretului European a atletei Andreea Lungu şi a antrenoarei sale, Mihaela Marin. FOTE 2017 se desfăşoară în perioada 23-29 iulie, la Gyor, în Ungaria.

Andreea Lungu a fost selectată să facă parte din delegaţia României la FOTE, urmând a reprezenta ţara noastră în proba de aruncarea discului, acolo unde sportiva clubului câmpinean deține cea mai bună performanţă a anului la categoria sub 16 ani. În plus, Andreea Lungu a obţinut, chiar în urmă cu aproape zece zile, titlul de campioană naţională la juniori III, cu o aruncare de 44,82m.
Andreea Lungu şi antrenoarea sa, Mihaela Marin, s-au aflat la finalul săptămânii trecute la Izvorani, acolo unde s-a reunit delegaţia României înaintea plecării în Ungaria. Ieri, întreaga delegaţie a ţării noastre a fost prezentă la festivitatea de deschidere de la Gyor. Conform programului oficial al competiţiei, Andreea Lungu va avea de susţinut miercuri sesiunea de calificări, pentru ca joi să fie programată întrecerea propriu-zisă. Îi dorim mult succes Andreei şi - aşa cum v-am obişnuit - la finalul întrecerii vă vom prezenta rezultatele obţinute de sportiva noastră.


24 Jul 2017 20:01 5025 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
263 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
622 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
425 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV