Câmpina este reprezentată la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se desfăşoară la Gyor - Ungaria

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Școlor "Constantin Istrati" Câmpina are o serie de performanţe apreciabile, încununate acum, iată, de prezenţa la Festivalul Olimpic al Tineretului European a atletei Andreea Lungu şi a antrenoarei sale, Mihaela Marin. FOTE 2017 se desfăşoară în perioada 23-29 iulie, la Gyor, în Ungaria.

Andreea Lungu a fost selectată să facă parte din delegaţia României la FOTE, urmând a reprezenta ţara noastră în proba de aruncarea discului, acolo unde sportiva clubului câmpinean deține cea mai bună performanţă a anului la categoria sub 16 ani. În plus, Andreea Lungu a obţinut, chiar în urmă cu aproape zece zile, titlul de campioană naţională la juniori III, cu o aruncare de 44,82m.
Andreea Lungu şi antrenoarea sa, Mihaela Marin, s-au aflat la finalul săptămânii trecute la Izvorani, acolo unde s-a reunit delegaţia României înaintea plecării în Ungaria. Ieri, întreaga delegaţie a ţării noastre a fost prezentă la festivitatea de deschidere de la Gyor. Conform programului oficial al competiţiei, Andreea Lungu va avea de susţinut miercuri sesiunea de calificări, pentru ca joi să fie programată întrecerea propriu-zisă. Îi dorim mult succes Andreei şi - aşa cum v-am obişnuit - la finalul întrecerii vă vom prezenta rezultatele obţinute de sportiva noastră.

4948 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1652 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

847 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.