O mașină a derapat și s-a răsturnat pe serpentinele de la Paltinu. Pe acest drum nu s-a intervenit cu material antiderapant

Social (Categoria articolului)

Mașina, o Dacie Logan de culoare galbenă, a derapat pe drumul înghețat și s-a răsturnat în râpă. Din fericire, conducătorul auto nu a pățit nimic, doar mașina fiind avariată. Accidentul s-a întâmplat în această după-amiază, în timp ce autoturismul cobora pe serpentinele de la Barajul Paltinu, adică pe drumul județean 102 I, care leagă municipiul Câmpina de comuna Valea Doftanei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Mașina a fost scoasă din râpă cu ajutorul unui camion forestier dotat cu o macara specială, la capătul căreia se afla un cârlig. Camionul aparține unei firma private, cel mai probabil din Valea Doftanei, iar înainte de intervenție, pentru ca autovehiculul să aibă mai multă stabilitate pe un drum înghețat, în zonă a fost împrăștiat nisip. 
Pe DJ 102 I nu s-a intervenit cu material antiderapant. Drumul a înghețat, iar peste gheață s-a depus un stat subțire de ninsoare, ceea ce a făcut și mai periculos carosabilul pentru participanții la trafic. Fiind un drum județean, de deszăpezire ar trebui să se ocupe una dintre firmele care au câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Prahova. Este vorba despre societatea Integral Beton Prest Poiana Câmpina (aparținând lui Mihai Matei), care a intrat, însă, în insolvență. Sectoarele de drum de care trebuia să se ocupe această firmă au fost subcontractate altor societăți, iar din informațiile noastre, DJ 102 I ar trebui deszăpezit de SC Coni SRL.

8403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1933 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2417 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

144 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1577 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.