12 cupluri din Câmpina au sărbătorit "Nunta de Aur" alături de reprezentanții administrației locale

Eveniment (Categoria articolului)

Pentru al șaptelea an consecutiv, administrația câmpineană a organizat Balul "Nunta de Aur", eveniment dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. 12 familii au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a petrece împreună câteva ore speciale, de a depăna amintiri, de a ciocni un pahar, de a dansa. O seară frumoasă, cu oameni frumoși, oameni care și-au adus contribuția la construirea acestui oraș.

Eleganță, distincție, emoție și multă frumusețe sufletească. În câteva cuvinte, așa am putea descrie atmosfera de la cea de-a șaptea ediţie a Balului “Nunta de aur”, un eveniment care a reunit 12 familii din Câmpina, cupluri care au petrecut jumătate de veac împreună, la bine şi la greu. Oaspeții au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale: primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Andi Duran, Gabriel Dima și Lucian Cercel. "Sunteți niște oameni deosebiți, care ați petrecut 50 de ani împreună, trecând peste toate obstacolele vieții. Vă felicit pentru această performanță, sunt onorat să fiu alături de oamenii care au dezvoltat Câmpina, mă bucur că suntem împreună în această seară și vă doresc să vă simțiți bine, să petreceți o seară frumoasă. La mulți ani!", le-a spus primarul Horia Tiseanu sărbătoriților. (video)

6072 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3941 vizualizari
07 nov. 2021 19:32

Triumf românesc la Festivalul Mondial al Modei - Dubai 2021. Delia Lazăr, Lidia Ellersdorfer și Irina Fensi au obținut trei dintre trofeele festivalului

În anul 2018, designerul câmpinean Delia Lazăr obținea premiul pentru "Cea mai bună/frumoasă rochie" la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Anul acesta, la a patra ediție a festivalului, Delia Lazăr a fost invitată să facă parte din staff, ca director artistic al evenimentului. Un eveniment care s-a desfășurat la finalul lunii octombrie, pe parcursul a trei zile și a însemnat un adevărat maraton al modei mondiale.

5261 vizualizari
25 oct. 2021 19:32

De Ziua Armatei și la Centenarul Regelui Mihai I, la Breaza a fost dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”

La Breaza a fost luni, 25 Octombrie 2021, o sărbătoare cu totul și cu totul specială, fiind dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”, dedicat Centenarului Regelui Mihai I. Este vorba despre un monument restaurat, care a fost realizat în anul 1934 de sculptorul Ion T. Aldea, dar ”ascuns” după cel de-al doilea război mondial, odată cu instaurarea regimului comunist în România. Acum, monumentul a fost restaurat cu sprijinul sculptorilor Elena Surdu Stănescu, Elena Boby Dumitrescu și Cosma Dumitru și cu contribuția Primăriei orașului Breaza.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.