12 cupluri din Câmpina au sărbătorit "Nunta de Aur" alături de reprezentanții administrației locale

Eveniment (Categoria articolului)

Pentru al șaptelea an consecutiv, administrația câmpineană a organizat Balul "Nunta de Aur", eveniment dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. 12 familii au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a petrece împreună câteva ore speciale, de a depăna amintiri, de a ciocni un pahar, de a dansa. O seară frumoasă, cu oameni frumoși, oameni care și-au adus contribuția la construirea acestui oraș.

Eleganță, distincție, emoție și multă frumusețe sufletească. În câteva cuvinte, așa am putea descrie atmosfera de la cea de-a șaptea ediţie a Balului “Nunta de aur”, un eveniment care a reunit 12 familii din Câmpina, cupluri care au petrecut jumătate de veac împreună, la bine şi la greu. Oaspeții au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale: primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Andi Duran, Gabriel Dima și Lucian Cercel. "Sunteți niște oameni deosebiți, care ați petrecut 50 de ani împreună, trecând peste toate obstacolele vieții. Vă felicit pentru această performanță, sunt onorat să fiu alături de oamenii care au dezvoltat Câmpina, mă bucur că suntem împreună în această seară și vă doresc să vă simțiți bine, să petreceți o seară frumoasă. La mulți ani!", le-a spus primarul Horia Tiseanu sărbătoriților. (video)

6414 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1665 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1982 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1361 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.