Andreea Lungu, nou record personal la Internaţionalele de atletism ale României

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă şi duminică, la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din cartierul Trivale au loc Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, competiţie la care Câmpina a fost reprezentată de Andreea Lungu.

Antrenată de Mihaela Marin şi legitimată la CSS Constantin Istrati, Andreea Lungu, cea mai tânără participantă la competiţie, a reuşit un rezultat meritoriu în proba de aruncarea discului. S-a clasat pe locul al 6-lea, cu o aruncare de 42,61m, obţinută din a treia încercare. Performanţa Andreei Lungu înseamnă un nou record personal, dar şi îndeplinirea baremului de participare pentru Campionatul European Juniori II, care va începe pe 13 iulie, la Tbilisi, capitala Georgiei.

5732 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1341 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2124 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1314 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1021 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.