CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Amical. CS Câmpina - CS Cornu 0-1

- Sport -

Amical. CS Câmpina - CS Cornu 0-1

Sâmbătă dimineață, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol a avut loc partida amicală dintre CS Câmpina și CS Cornu. A fost primul joc după pauza impusă la finalul săptămânii trecute de vremea total neprielnică pentru fotbal.

Într-un meci în care au contat s-a pus mai mult accent pe latura fizică, la capătul celor 90 de minute, cornenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin Teru, jucător venit în această iarnă de la Atletic United Ploiești.
Pentru CS Câmpina, antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au folosit următoarea formulă de joc: Antal - Duță, Merluță, Beju, Nichifor, Tocitu, C. Dumitrescu, Bărcănescu, Diaconu, Amar, Manole. Au mai intrat: Iscru, Mârzea, A. Dumitrescu, Coman.
CS Cornu, antrenor Dragoș Mihalache, a aliniat următoarea formulă: Tănase - Stancu, Bârsănel, Sandu, Mănescu, Butoi, Filip, Radu, Stănescu, Cârstian, Teru. Au mai jucat Georgescu, Buzilă, Drăgan, Soare, Militaru.
La finalul săptămânii viitoare, CS Câmpina va întâlni într-un nou joc amical formația FC Bănești, iar CS Cornu va juca în compania echipei Petrolul 95 Ploiești.


04 Feb 2023 15:28 2031 vizualizari


Comentarii


1717 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1443 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
637 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV