Amical. CS Câmpina - CS Cornu 0-1

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă dimineață, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol a avut loc partida amicală dintre CS Câmpina și CS Cornu. A fost primul joc după pauza impusă la finalul săptămânii trecute de vremea total neprielnică pentru fotbal.

Într-un meci în care au contat s-a pus mai mult accent pe latura fizică, la capătul celor 90 de minute, cornenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin Teru, jucător venit în această iarnă de la Atletic United Ploiești.
Pentru CS Câmpina, antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au folosit următoarea formulă de joc: Antal - Duță, Merluță, Beju, Nichifor, Tocitu, C. Dumitrescu, Bărcănescu, Diaconu, Amar, Manole. Au mai intrat: Iscru, Mârzea, A. Dumitrescu, Coman.
CS Cornu, antrenor Dragoș Mihalache, a aliniat următoarea formulă: Tănase - Stancu, Bârsănel, Sandu, Mănescu, Butoi, Filip, Radu, Stănescu, Cârstian, Teru. Au mai jucat Georgescu, Buzilă, Drăgan, Soare, Militaru.
La finalul săptămânii viitoare, CS Câmpina va întâlni într-un nou joc amical formația FC Bănești, iar CS Cornu va juca în compania echipei Petrolul 95 Ploiești.

1876 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

230 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1867 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

154 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: