CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liderii USR-PLUS recomandă membrilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis în al doilea tur al prezidențialelor

- Politică -

Pentru reprezentanții Alianței USR-PLUS din Câmpina nu există semne de întrebare în privința candidatului căruia îi vor da votul duminică, 24 noiembrie 2019, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În numele celor două partide ne-au vorbit senatorul George Marussi (USR) și unul dintre liderii comunităților locale ale PLUS, Valentin Crețu, recomandarea lor pentru membrii și simpatizanții alianței fiind aceea de a merge la urne și de a-l vota pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor câmpinenilor care l-au votat pe candidatul alianței noastre, Dan Barna, la primul tur al prezidențialelor. Noi am obținut la Câmpina 17% la primul tur al alegerilor, un procent peste media județului Prahova și le suntem recunoscători câmpinenilor care ne-au susținut. Sigur, rezultatul final la nivel național nu este ceea ce ne-am dorit, ceea ce am sperat, dar credem că există destule explicații care stau la baza rezultatului de la prezidențiale, inferior celui de la europarlamentarele din luna mai", ne-a declarat senatorul USR de Prahova, George Marussi. (video)
Deși candidatul Alianței USR-PLUS nu a intrat în lupta finală a prezidențialelor, reprezentanții celor două partide care formează alianța recomandă electoratului să meargă la vot pe 24 noiembrie și să-l voteze pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. "În primul rând, este important să mergem cu toții la vot duminică. Este important ca viitorul președinte să aibă în spate un număr cât mai mare de voturi, pentru a fi cât mai reprezentativ. Dincolo de această recomandare, între cele două opțiuni, din punctul nostru de vedere nu credem că există niciun semn de întrebare - votăm cu Klaus Iohannis și aceasta este și recomandarea noastră pentru electorat. După 30 de ani în care a deținut puterea, sub o formă sau alta, am văzut de ce este în stare PSD și credem că este timpul să se retragă. Opțiunea noastră e clară, Klaus Iohannis", a mai afirmat senatorul George Marussi. (video)

Pentru reprezentanții câmpineni ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), rezultatul din primul tur al prezidențialelor reprezintă o oarecare dezamăgire, dar "vom trage cu toții învățămintele necesare și vom continua să lucrăm pentru a construi acea alternativă politică de care credem că este atâta nevoie", după cum ne-a declarat unul dintre liderii PLUS Câmpina, Valentin Crețu. În ceea ce privește turul al doilea al prezidențialelor, singura opțiune este Klaus Iohannis. "Așa cum au spus și liderii partidelor din alianța noastră, Dacian Cioloș și Dan Barna, le recomandăm tuturor membrilor partidelor noastre, susținătorilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis", a afirmat Valentin Crețu. (video)


22 Nov 2019 16:06 6587 vizualizari


Comentarii


128 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
481 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5633 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4417 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV