CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liderii USR-PLUS recomandă membrilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis în al doilea tur al prezidențialelor

- Politică -

Pentru reprezentanții Alianței USR-PLUS din Câmpina nu există semne de întrebare în privința candidatului căruia îi vor da votul duminică, 24 noiembrie 2019, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În numele celor două partide ne-au vorbit senatorul George Marussi (USR) și unul dintre liderii comunităților locale ale PLUS, Valentin Crețu, recomandarea lor pentru membrii și simpatizanții alianței fiind aceea de a merge la urne și de a-l vota pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor câmpinenilor care l-au votat pe candidatul alianței noastre, Dan Barna, la primul tur al prezidențialelor. Noi am obținut la Câmpina 17% la primul tur al alegerilor, un procent peste media județului Prahova și le suntem recunoscători câmpinenilor care ne-au susținut. Sigur, rezultatul final la nivel național nu este ceea ce ne-am dorit, ceea ce am sperat, dar credem că există destule explicații care stau la baza rezultatului de la prezidențiale, inferior celui de la europarlamentarele din luna mai", ne-a declarat senatorul USR de Prahova, George Marussi. (video)
Deși candidatul Alianței USR-PLUS nu a intrat în lupta finală a prezidențialelor, reprezentanții celor două partide care formează alianța recomandă electoratului să meargă la vot pe 24 noiembrie și să-l voteze pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. "În primul rând, este important să mergem cu toții la vot duminică. Este important ca viitorul președinte să aibă în spate un număr cât mai mare de voturi, pentru a fi cât mai reprezentativ. Dincolo de această recomandare, între cele două opțiuni, din punctul nostru de vedere nu credem că există niciun semn de întrebare - votăm cu Klaus Iohannis și aceasta este și recomandarea noastră pentru electorat. După 30 de ani în care a deținut puterea, sub o formă sau alta, am văzut de ce este în stare PSD și credem că este timpul să se retragă. Opțiunea noastră e clară, Klaus Iohannis", a mai afirmat senatorul George Marussi. (video)

Pentru reprezentanții câmpineni ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), rezultatul din primul tur al prezidențialelor reprezintă o oarecare dezamăgire, dar "vom trage cu toții învățămintele necesare și vom continua să lucrăm pentru a construi acea alternativă politică de care credem că este atâta nevoie", după cum ne-a declarat unul dintre liderii PLUS Câmpina, Valentin Crețu. În ceea ce privește turul al doilea al prezidențialelor, singura opțiune este Klaus Iohannis. "Așa cum au spus și liderii partidelor din alianța noastră, Dacian Cioloș și Dan Barna, le recomandăm tuturor membrilor partidelor noastre, susținătorilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis", a afirmat Valentin Crețu. (video)


22 Nov 2019 16:06 6544 vizualizari



Comentarii






1220 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1551 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
630 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2043 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV