Liderii USR-PLUS recomandă membrilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis în al doilea tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Pentru reprezentanții Alianței USR-PLUS din Câmpina nu există semne de întrebare în privința candidatului căruia îi vor da votul duminică, 24 noiembrie 2019, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În numele celor două partide ne-au vorbit senatorul George Marussi (USR) și unul dintre liderii comunităților locale ale PLUS, Valentin Crețu, recomandarea lor pentru membrii și simpatizanții alianței fiind aceea de a merge la urne și de a-l vota pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor câmpinenilor care l-au votat pe candidatul alianței noastre, Dan Barna, la primul tur al prezidențialelor. Noi am obținut la Câmpina 17% la primul tur al alegerilor, un procent peste media județului Prahova și le suntem recunoscători câmpinenilor care ne-au susținut. Sigur, rezultatul final la nivel național nu este ceea ce ne-am dorit, ceea ce am sperat, dar credem că există destule explicații care stau la baza rezultatului de la prezidențiale, inferior celui de la europarlamentarele din luna mai", ne-a declarat senatorul USR de Prahova, George Marussi. (video)
Deși candidatul Alianței USR-PLUS nu a intrat în lupta finală a prezidențialelor, reprezentanții celor două partide care formează alianța recomandă electoratului să meargă la vot pe 24 noiembrie și să-l voteze pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. "În primul rând, este important să mergem cu toții la vot duminică. Este important ca viitorul președinte să aibă în spate un număr cât mai mare de voturi, pentru a fi cât mai reprezentativ. Dincolo de această recomandare, între cele două opțiuni, din punctul nostru de vedere nu credem că există niciun semn de întrebare - votăm cu Klaus Iohannis și aceasta este și recomandarea noastră pentru electorat. După 30 de ani în care a deținut puterea, sub o formă sau alta, am văzut de ce este în stare PSD și credem că este timpul să se retragă. Opțiunea noastră e clară, Klaus Iohannis", a mai afirmat senatorul George Marussi. (video)

Pentru reprezentanții câmpineni ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), rezultatul din primul tur al prezidențialelor reprezintă o oarecare dezamăgire, dar "vom trage cu toții învățămintele necesare și vom continua să lucrăm pentru a construi acea alternativă politică de care credem că este atâta nevoie", după cum ne-a declarat unul dintre liderii PLUS Câmpina, Valentin Crețu. În ceea ce privește turul al doilea al prezidențialelor, singura opțiune este Klaus Iohannis. "Așa cum au spus și liderii partidelor din alianța noastră, Dacian Cioloș și Dan Barna, le recomandăm tuturor membrilor partidelor noastre, susținătorilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis", a afirmat Valentin Crețu. (video)

5004 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2559 vizualizari
30 iun. 2020 22:00

Care a fost prezența la vot a câmpinenilor la alegerile locale din ultimii 30 de ani

Prezența la vot a fost întotdeauna un reper important, nu numai din punct de vedere statistic, ci și din punct de vedere al atractivității candidaților. În funcție de oferta electorală și de cât de bine a știut ”să se vândă” fiecare candidat, evoluția prezenței la vot a câmpinenilor la alegerile locale din ultimii 30 de ani poate fi un indicator interesant, mai ales în perspectiva următoarelor alegeri locale, din 27 septembrie 2020.

3792 vizualizari
28 iun. 2020 13:37

”Prahova în Acțiune” anunță că proiectul WIFI4EU este implementat în Câmpina de mai bine de o lună

1 comentarii

În primăvara anului trecut, consilierul local Daniel Ioniță aducea în discuția publică un proiect interesant - de instalare a unor puncte de Wi-Fi gratuit în spații publice, proiect finanțat de Uniunea Europeană. Chiar dacă în decembrie 2019, Daniel Ioniță a demisionat din Consiliul Local, după ce a părăsit ALDE în favoarea Partidului ”Prahova în Acțiune”, a continuat să urmărească proiectul său. Acum, Wi-Fi-ul este disponibil gratuit și la Câmpina, în cele zece puncte aprobate în Consiliul Local, dar Daniel Ioniță acuză autoritățile locale că nu fac publică informația pentru a o păstra și folosi în campania electorală. Iată comunicatul de presă integral primit din partea președintelui executiv al Partidului ”Prahova în Acțiune”, Daniel Ioniță:

Alte stiri recente

1562 vizualizari
06 iul. 2020 22:17

Diana Constantin, eleva de 10 la Bacalaureat: ”Visez la o carieră în cercetare, în domeniul inteligenței artificiale”

După soluționarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se mândrește cu o nouă elevă cu media 10 - Diana Constantin, absolventă a clasei a XII-a B, profilul Matematică - Informatică, diriginte profesor Natalia Constantin. Este a patra elevă a acestei promoții din cel mai titrat liceu câmpinean, dar și din întreg orașul, care promovează examenul de Bacalaureat cu media 10.

1886 vizualizari
06 iul. 2020 10:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 6 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.