Liderii USR-PLUS recomandă membrilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis în al doilea tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Pentru reprezentanții Alianței USR-PLUS din Câmpina nu există semne de întrebare în privința candidatului căruia îi vor da votul duminică, 24 noiembrie 2019, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În numele celor două partide ne-au vorbit senatorul George Marussi (USR) și unul dintre liderii comunităților locale ale PLUS, Valentin Crețu, recomandarea lor pentru membrii și simpatizanții alianței fiind aceea de a merge la urne și de a-l vota pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor câmpinenilor care l-au votat pe candidatul alianței noastre, Dan Barna, la primul tur al prezidențialelor. Noi am obținut la Câmpina 17% la primul tur al alegerilor, un procent peste media județului Prahova și le suntem recunoscători câmpinenilor care ne-au susținut. Sigur, rezultatul final la nivel național nu este ceea ce ne-am dorit, ceea ce am sperat, dar credem că există destule explicații care stau la baza rezultatului de la prezidențiale, inferior celui de la europarlamentarele din luna mai", ne-a declarat senatorul USR de Prahova, George Marussi. (video)
Deși candidatul Alianței USR-PLUS nu a intrat în lupta finală a prezidențialelor, reprezentanții celor două partide care formează alianța recomandă electoratului să meargă la vot pe 24 noiembrie și să-l voteze pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. "În primul rând, este important să mergem cu toții la vot duminică. Este important ca viitorul președinte să aibă în spate un număr cât mai mare de voturi, pentru a fi cât mai reprezentativ. Dincolo de această recomandare, între cele două opțiuni, din punctul nostru de vedere nu credem că există niciun semn de întrebare - votăm cu Klaus Iohannis și aceasta este și recomandarea noastră pentru electorat. După 30 de ani în care a deținut puterea, sub o formă sau alta, am văzut de ce este în stare PSD și credem că este timpul să se retragă. Opțiunea noastră e clară, Klaus Iohannis", a mai afirmat senatorul George Marussi. (video)

Pentru reprezentanții câmpineni ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), rezultatul din primul tur al prezidențialelor reprezintă o oarecare dezamăgire, dar "vom trage cu toții învățămintele necesare și vom continua să lucrăm pentru a construi acea alternativă politică de care credem că este atâta nevoie", după cum ne-a declarat unul dintre liderii PLUS Câmpina, Valentin Crețu. În ceea ce privește turul al doilea al prezidențialelor, singura opțiune este Klaus Iohannis. "Așa cum au spus și liderii partidelor din alianța noastră, Dacian Cioloș și Dan Barna, le recomandăm tuturor membrilor partidelor noastre, susținătorilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis", a afirmat Valentin Crețu. (video)

6100 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2540 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2550 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

3198 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.