Liderii USR-PLUS recomandă membrilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis în al doilea tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Pentru reprezentanții Alianței USR-PLUS din Câmpina nu există semne de întrebare în privința candidatului căruia îi vor da votul duminică, 24 noiembrie 2019, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În numele celor două partide ne-au vorbit senatorul George Marussi (USR) și unul dintre liderii comunităților locale ale PLUS, Valentin Crețu, recomandarea lor pentru membrii și simpatizanții alianței fiind aceea de a merge la urne și de a-l vota pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor câmpinenilor care l-au votat pe candidatul alianței noastre, Dan Barna, la primul tur al prezidențialelor. Noi am obținut la Câmpina 17% la primul tur al alegerilor, un procent peste media județului Prahova și le suntem recunoscători câmpinenilor care ne-au susținut. Sigur, rezultatul final la nivel național nu este ceea ce ne-am dorit, ceea ce am sperat, dar credem că există destule explicații care stau la baza rezultatului de la prezidențiale, inferior celui de la europarlamentarele din luna mai", ne-a declarat senatorul USR de Prahova, George Marussi. (video)
Deși candidatul Alianței USR-PLUS nu a intrat în lupta finală a prezidențialelor, reprezentanții celor două partide care formează alianța recomandă electoratului să meargă la vot pe 24 noiembrie și să-l voteze pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. "În primul rând, este important să mergem cu toții la vot duminică. Este important ca viitorul președinte să aibă în spate un număr cât mai mare de voturi, pentru a fi cât mai reprezentativ. Dincolo de această recomandare, între cele două opțiuni, din punctul nostru de vedere nu credem că există niciun semn de întrebare - votăm cu Klaus Iohannis și aceasta este și recomandarea noastră pentru electorat. După 30 de ani în care a deținut puterea, sub o formă sau alta, am văzut de ce este în stare PSD și credem că este timpul să se retragă. Opțiunea noastră e clară, Klaus Iohannis", a mai afirmat senatorul George Marussi. (video)

Pentru reprezentanții câmpineni ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), rezultatul din primul tur al prezidențialelor reprezintă o oarecare dezamăgire, dar "vom trage cu toții învățămintele necesare și vom continua să lucrăm pentru a construi acea alternativă politică de care credem că este atâta nevoie", după cum ne-a declarat unul dintre liderii PLUS Câmpina, Valentin Crețu. În ceea ce privește turul al doilea al prezidențialelor, singura opțiune este Klaus Iohannis. "Așa cum au spus și liderii partidelor din alianța noastră, Dacian Cioloș și Dan Barna, le recomandăm tuturor membrilor partidelor noastre, susținătorilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis", a afirmat Valentin Crețu. (video)

4232 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

Alte stiri recente

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1693 vizualizari
06 dec. 2019 10:04

Restituiri. Apa potabilă s-a introdus în Câmpina în anii 1900. Sursa - izvorul de pe Valea Sunătoarea din Breaza, analizat de însuși dr. C.I. Istrati

Vă prezentăm, de-a lungul mai multor episoade, file din istoria mai puțin cunoscută a Câmpinei. Sunt informații preluate din Anuarul Societății de Științe Istorice din România - Filiala Câmpina. Sunt povești adevărate din istoria localității și poate că unii dintre dumneavoastră vor fi interesați să le citească.