27 de persoane și-au găsit un loc de muncă la Târgul Joburilor de lângă casă, organizat sâmbătă la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Peste 130 de câmpineni interesați de un loc de muncă au discutat cu angajatorii locali și 27 dintre aceștia și-au găsit un job sâmbătă, 25 martie 2023, în cadrul Târgului Joburilor de lângă casă, eveniment organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin inițiativa Cumpără de lângă casă.

Târgul a avut loc la Hotelul ”Muntenia” și a adunat 25 de afaceri locale, toate având un obiectiv comun: de a prezenta noi oportunități de angajare pentru câmpineni și de a găsi persoane care să li se alăture în echipă. Companiile participante activează în diverse domenii, precum servicii IT, turism și HoReCa, producție mobilă, servicii de întreținere și curățenie, comerț hrană pentru animale sau servicii de protecție și pază. Acestea sunt: Animalux, Avra Soft Serv, BRB Home, Catering Azafran, CHG Bioagro International Production, Credyram Consult, ETU Oil&Gas, Fragetico Group, Geral Expert Solution, Impress Tour, Inbox Solution, Jo Cafe, Molnav Conprest, Peisart Garden Design, Pizzeria Bella, Racometal Creativ, Raco Trade Invest, Restaurant Per Tutti, Ruris, Salon Pretty și Magazin Pretty, Sofprest Protect Security, Soon Instasol, Teknica Legno, Sunrise Construct.
Câmpinenii care au vizitat Târgul Joburilor de lângă casă au avut șansa de a discuta direct cu reprezentanții societăților care fac angajări, de a afla mai multe detalii despre posturile disponibile și de a aplica pe loc la joburile care li s-au potrivit. În urma selecției finale, 27 de câmpineni au fost angajați, ceea ce demonstrează impactul pozitiv pe care evenimentul l-a avut în susținerea pieței muncii locale și în dezvoltarea economiei.
”Târgul joburilor de lângă casă a fost un eveniment din seria proiectelor de business derulate în mod regulat de platforma Cumpără de lângă casă, cu sprijinul Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel și a grupului de firme Neptun - Soceram. Mă bucur să pot concluziona că, așa cum ne-am obișnuit, și acest eveniment a avut succesul scontat și această primă ediție a reprezentat încă o oportunitate de a consolida relațiile dintre companiile locale și comunitatea în cadrul căreia își desfășoară activitatea, oferind, astfel, posibilitatea de a cunoaște mai bine nevoile și aspirațiile celor care își caută un loc de muncă în Câmpina”, ne-a declarat Rudolf Leica, inițiatorul platformei Cumpără de lângă casă.

2377 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GMA 01.04.2023 12:52 Intr-adevar a fost un real succes! :)) S-au angajat 27 de campineni in 25 de afaceri locale. Daca 2 au renuntat, intre timp, toata lumea-i multumita. Fiecare firma si-a facut rost de angajatul de aur care-i va majora cifra de afaceri (asta daca nu cumva au fost firme care si-au tras/atras 2-3 candidati). :))

Social

711 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1881 vizualizari
08 dec. 2023 18:00

Accident la Florești, pe DJ 720. Au fost implicate patru autoturisme

1 comentarii

Pe drumul județean 720, care leagă comuna Florești de DN1, înainte de intersecția cu drumul național, s-a produs vineri seară un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme în care se aflau în total șapte ocupanți.

Alte stiri recente

74 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

144 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.