27 de persoane și-au găsit un loc de muncă la Târgul Joburilor de lângă casă, organizat sâmbătă la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Peste 130 de câmpineni interesați de un loc de muncă au discutat cu angajatorii locali și 27 dintre aceștia și-au găsit un job sâmbătă, 25 martie 2023, în cadrul Târgului Joburilor de lângă casă, eveniment organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin inițiativa Cumpără de lângă casă.

Târgul a avut loc la Hotelul ”Muntenia” și a adunat 25 de afaceri locale, toate având un obiectiv comun: de a prezenta noi oportunități de angajare pentru câmpineni și de a găsi persoane care să li se alăture în echipă. Companiile participante activează în diverse domenii, precum servicii IT, turism și HoReCa, producție mobilă, servicii de întreținere și curățenie, comerț hrană pentru animale sau servicii de protecție și pază. Acestea sunt: Animalux, Avra Soft Serv, BRB Home, Catering Azafran, CHG Bioagro International Production, Credyram Consult, ETU Oil&Gas, Fragetico Group, Geral Expert Solution, Impress Tour, Inbox Solution, Jo Cafe, Molnav Conprest, Peisart Garden Design, Pizzeria Bella, Racometal Creativ, Raco Trade Invest, Restaurant Per Tutti, Ruris, Salon Pretty și Magazin Pretty, Sofprest Protect Security, Soon Instasol, Teknica Legno, Sunrise Construct.
Câmpinenii care au vizitat Târgul Joburilor de lângă casă au avut șansa de a discuta direct cu reprezentanții societăților care fac angajări, de a afla mai multe detalii despre posturile disponibile și de a aplica pe loc la joburile care li s-au potrivit. În urma selecției finale, 27 de câmpineni au fost angajați, ceea ce demonstrează impactul pozitiv pe care evenimentul l-a avut în susținerea pieței muncii locale și în dezvoltarea economiei.
”Târgul joburilor de lângă casă a fost un eveniment din seria proiectelor de business derulate în mod regulat de platforma Cumpără de lângă casă, cu sprijinul Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel și a grupului de firme Neptun - Soceram. Mă bucur să pot concluziona că, așa cum ne-am obișnuit, și acest eveniment a avut succesul scontat și această primă ediție a reprezentat încă o oportunitate de a consolida relațiile dintre companiile locale și comunitatea în cadrul căreia își desfășoară activitatea, oferind, astfel, posibilitatea de a cunoaște mai bine nevoile și aspirațiile celor care își caută un loc de muncă în Câmpina”, ne-a declarat Rudolf Leica, inițiatorul platformei Cumpără de lângă casă.

2067 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GMA 01.04.2023 12:52 Intr-adevar a fost un real succes! :)) S-au angajat 27 de campineni in 25 de afaceri locale. Daca 2 au renuntat, intre timp, toata lumea-i multumita. Fiecare firma si-a facut rost de angajatul de aur care-i va majora cifra de afaceri (asta daca nu cumva au fost firme care si-au tras/atras 2-3 candidati). :))

Social

1674 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1687 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

939 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

1144 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.