CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Știrea privind interzicerea consumului de carne și lapte, precum și a mașinilor, la Câmpina, este falsă

- Actualitate -

Știrea privind interzicerea consumului de carne și lapte, precum și a mașinilor, la Câmpina, este falsă

O știre apărută zilele trecute în mai multe publicații centrale și distribuită intens pe rețelele de socialize i-a speriat pe unii câmpineni, iar pe alții i-a revoltat. Este vorba despre știrea referitoare la interzicerea consumului de carne și lactate, precum și a mașinilor, în 16 orașe din România, printre care și Câmpina. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria Câmpina precizează că este o știre falsă. Iată comunicatul de presă, semnat de primarul Alin Moldoveanu.

“Știrea apărută în presa centrală și distribuită apoi pe rețelele de socializare, cu privire la includerea municipiului Câmpina în rândul orașelor unde vor fi interzise carnea, laptele și mașinile, ESTE FALSĂ. Municipiul Câmpina nu face parte din C40 - Cities Climate Leadership Group, coaliția orașelor din lume care au aderat la proiectul „zero carne, zero lapte, zero mașini”. De altfel, nicio localitate din România nu este membră a acestui grup, lucru care poate fi ușor de verificat pe pagina web a grupului C40, precum și pe site-ul  Forumului Economic Mondial.
Municipiul Câmpina are o Strategie de adaptare la schimbările climatice, realizată cu fonduri europene, dar măsurile adoptate se referă la reducerea emisiilor de carbon și atenuarea impactului schimbărilor climatice asupra mediului și populației, în niciun caz interzicerea cărnii, laptelui și mașinilor sau obligativitatea cumpărării a cel mult trei haine/persoană/an, așa cum se menționează în știrea respectivă. Este regretabil că o astfel de informație falsă a fost preluată de mai multe publicații fără o minimă verificare și documentare. De altfel, în ultimii trei ani, au mai fost lansate pe piața media locală ori națională, de către diverse publicații, la comanda patronilor sau a unor importanți clienți de publicitate, informații neadevărate legate de proiectele și activitatea primarului municipiului Câmpina sau instituției per ansamblu.
Îi asigurăm pe locuitorii municipiului Câmpina că nu au de ce să se teamă și nu trebuie să creadă asemenea aberații. Câmpina are o administrație locală responsabilă, care nu va adera niciodată la o organizație ale cărei proiecte ar afecta viața cetățenilor și care nu va lua niciodată decizii în defavoarea orașului și locuitorilor săi".


05 Sep 2023 11:58 1718 vizualizari


Comentarii






  • 06.09.2023 07:28 Mihai Lungu Offf...imi aduc aminte ca odata (si nu e chiar asa de mult de atunci) ma mandream ca locuiesc in orasul cu cel mai mare numar de intelectuali pe cap de locuitor... Sic transit gloria mundi....
  • 05.09.2023 17:54 diss Extraordinar domne’! Ce primar vigilent!😀
1058 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1186 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1466 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
1161 vizualizari 15 May 2024 19:46 Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Pe 14 mai 2024 ar fi trebuit să se termine procesul de depunere a înscrierilor, în format electronic, pentru candidații la instituțiile de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV