Conducerea CS Câmpina este hotărâtă să nu plătească niciun leu către HM Junior şi AJF Prahova, indiferent de consecinţe

Sport (Categoria articolului)

Duminică ar trebui să înceapă o nouă ediţie a campionatului Ligii B Prahova, în care s-a înscris şi CS Câmpina. După ce a pierdut două noi procese la Comisia de Recurs a FRF, astăzi a fost o nouă întâlnire a Comitetului Director al CS Câmpina, în cadrul căreia urma să se stabilească dacă vor fi plătite sau nu sumele datorate către HM Junior şi AJF Prahova. Ei bine, s-a stabilit... 

Comitetul Director al CS Câmpina a decis astăzi să nu se plătească niciun leu Clubului HM Junior Câmpina, deşi există o "decizie definitivă şi executorie pe plan naţional" a FRF și să nu plătească nici banii către AJF Prahova, unde CS Câmpina are de achitat o amendă de 3.000 lei, acordată la primul termen al Comisiei de Disciplină pentru refuzul de a pune în aplicare hotărârea Federației Române de Fotbal.
În absenţa unei comunicări oficiale, publice şi transparente, într-o problemă importantă pentru municipiul Câmpina, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar, pe surse am aflat că s-a decis să nu se plătească nimic, cu orice risc şi indiferent de consecinţe. De ce s-a luat o asemenea decizie? Poate va explica cineva la proxima şedinţă a Consiliului Local, atunci când, poate, se va vorbi și despre viitorul acestui club.
În acelaşi timp, tot astăzi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a avut loc o şedinţă a Comisiei de Disciplină, dar pe ordinea de zi nu s-a aflat subiectul "CS Câmpina". Din câte am reuşit să aflăm, încă nu s-a primit comunicarea oficială de FRF. Imediat ce aceasta va sosi la AJF, Comisia de Disciplină se va întruni şi, dacă până la acel moment nu se vor achita datoriile către HM Junior şi AJF Prahova, atunci se va decide dezafilirea, ceea ce înseamnă că CS Câmpina nu va mai putea participa la niciun fel de campionat de fotbal, nici de seniori, nici de juniori.
O situaţie absolut penibilă, pentru care cineva trebuie să răspundă, mai devreme sau mai târziu.

5747 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 22.08.2018 22:42 Si-au batut joc de inca o idee frumoasa! Ar trebui ca Stoican, Fratila, Pitigoi si toti ceilalti care au adus clubul in situatia asta sa plateasca! Din pacate, CS Campina se adauga astfel unei liste lungi de cluburi si sporturi carora politicienii locali le-au pus cruce!
  • Radu 23.08.2018 08:36 O asemenea golanie nu s-a mai vazut! Se iimpune urgent nu demisia de onoare a presedintelui, ci demiterea sa, a intregului Comitet Director si toti sa plateasca!
  • Petre 23.08.2018 11:57 Acest club nu este al lui Ionică sau Georgică. Este clubul Municipiului Câmpina. Domnule primar Tiseanu, domnule viceprimar Pițigoi, conducători ai acestui oraș, vreau să vă aud explicațiile. Cu subiect și predicat. După care vreau să fie trași la răspundere vinovații. Ați înțeles? P.S. Știu că citiți campinatv.ro
  • Babii 23.08.2018 19:53 Cu asa autoritati nu meritam nici sa fim oraș.Imi dau palme.Cum se poate la altii și la Câmpina nu.Cetatenii ar trebui sa protesteze în fata Primăriei pentru nerealizate.Si procese autorităților și instituțiilor care își bat joc pe bani publici.Si sa își mai ia primarul câtiva avocati,procesele vor fi pierdute pe banda Și când auzeam pe Dragomir ca nu da nici un ban,somn de voie în plen.Trezirea...prea curând așteptări de la Tisi and Co,sa selectezi cine intra în audienta,pe vremuri răspundea la lume în Info...intre timp cresc buruieni și fire albe.
  • Aurel 27.08.2018 13:23 De domnul Badulescu, city managerul municipiului, nu se spune nimic? Don Pitigoi si don Stoican, in ceea ce priveste CS Campina, sunt dirijati de don Badulescu. Asta e trio-ul de `doni`. Dar să nu ne facem iluzii, si don Badulescu are un stapan de undeva din varf de deal care il dirijeaza, care l-a pus in functia de city manager, deci cautati vina si in alta parte.
  • Diss 31.08.2018 16:00 Foarte bine!Sa asteptam verdictul final si apoi cei vinovati sa plateasca atat material cat si cu functiile!Eu va promit ca ma voi constitui parte civila in ,eventualul,proces impotriva functionarilor din primarie. Sunt curios ce va face si "asociatia" aia celevra care cica se bate pentru banii campinenilor!Pana acum :niente.nula.zero!Se aude tov gavrilescu?
  • denisa 31.08.2018 19:53 Oricum va pierde cu ai mai buni avocati angajati si stimulati.S-au ars si cu Turnul din Pisa.Si se vor arde cand cetatenii se vor strange grupulete si vor taxa tupeul functionarilor din Primarie,Hidro,Electrica,firme transport,etc.Si sa vezi atunci spectacol.Apropos,CPGC mai produce ceva?Rampa si Apasco....amintirile il chinuiesc pe Tiseanu,termopanele sunt umplutura care umple paharul.DNA,hai la Campina

Sport

291 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

410 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.

Alte stiri recente

477 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2112 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.