Cursurile Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina se vor desfășura exclusiv online în următoarele două săptămâni

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul de Administrație al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a decis astăzi, 14 octombrie 2020, ca timp de două săptămâni cursurile să se desfășoare exclusiv online.

Decizia vine pe fondul testării pozitive la noul coronavirus a unui cadru didactic, dar și pe fondul creșterii alarmante a numărului de cazuri de infectări la nivelul municipiului Câmpina, rata de infectare fiind de 1,47/1000 locuitori. La ultima raportare oficială, în urmă cu două zile, la Câmpina erau confirmate 53 de cazuri de infectare. Revenind la Colegiul "Grigorescu", cursurile se vor desfășura în sistem exclusiv online până pe 28 octombrie, o decizie privind modalitatea de desfășurare după această dată a cursurilor urmând a fi luată în funcție de situația evoluției epidemiologice atât la nivelul instituției de învățământ, cât și la nivel local.
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina are 1.090 elevi, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a.

5678 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionuț Popescu 14.10.2020 21:03 Oare cadrul didactic nu are contacti direcți alți profesori și alți elevi? Nu ar trebui informați?

Actualitate

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1765 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1147 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.